Erdoğan: Bir Referandum da Onun İçin Yaparız

Erdoğan: Bir Referandum da Onun İçin Yaparız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum sonuçlarıyla ilgili iki önemli açıklama yaptı.

Erdoğan önce Huber Köşkü'nde basın mensuplarına daha sonra Köşk'ün önüne gelen kalabalığa seslendi. Erdoğan, Binali Yıldırım ve Bahçeli ile idam konusunu görüşeceğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Huber Köşkü önünde vatandaşlara seslendi.
 
İşte açıklamasından satır başları:
 
Kimsenin önünde eğilmedik. Biz sadece rükuda ve secdede eğiliriz. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. İri olduk, diri olduki hep birlikte Türkiye olduk. Adeta 7 düvel saldırdı. Batı'nın nasıl aldırdığını gördünüz. Bütün bunlara karşı milletim bölünmedi. Sandıkları siz patlattınız. 

Artık Türkiye'nin kitabında patinaj olmayacak. Türkiye çok daha önemli adımları atmak üzere muassır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacak. Hiç endişeniz olmasın. Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Kardeşlerim bugüne kadar projesi olmayanlar bizim karşımızda konuştu. Biz projelerimizle konuştuk. Biz bugün yüzde 86 katılımla referandum gerçekleştirdik.  Bazı televizyonlarrda felan bu neticeyi küçümsemeye çalışanlar var boşuna uğraşmayın. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Haberiniz yok. 
 
Ben buradan Sayın Yıldırım ve Sayın Bahçeli'ye özellikle teşekkür ediyorum. Bak her şey yerini buluyor. Millete sopa gösterenler cevabı sandıkta aldı. 
 
AK Parti'ye MHP'ye, HÜDA Par'a  gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. 
 
Şimdi yola vites büyütüp devam edeceğiz. İdam konusunu hemen görüşeceğim. Sayın Bahçeli ve Sayın Yıldırım'la hemen görüşeceğim. 
 
Bir halk oylaması da onun için yaparız. 
 
YENİ DÖNEMİN BAŞLANGICININ MÜJDESİ
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa, Huber Köşkü'nde açıklama yaptı. 
 
İşte konuşmasından satır başları:
 
Halk oylaması sonucunun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Resmi olmayan sonuçlar yaklaık 25 milyon evet oyuyla anayasa değişikliğinin kabul edildiğini göstermektedir. Oyunun rengi ne olursa olsun sandık başına giden her vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah'ın izniyle önümüze çıkan her türlü sıkıntıyı aşabilecek kabiliyetteyiz. Milletimizin geleceğine sahip çıkıtğının göstergesidir. Bu karar sıradan bir olay değildir. Türkiye yönetim sistemi konusunda tarihi bir karar verdi.
 
En önemli yönetim reformunu hayata geçiriyoruz. Bugün Türkiye 25 mliyon evet oyuyla kararını vermiştir. AK Parti Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım'a, MHP Lideri Sayın Bahçeli'ye ve Sayın Destici'ye teşekkürlerimi sunuyorum. 
 
Doğu ve Güneydoğu'daki oylar ayrıca önemli. Bu sonuçlar ülkemizde yeni bir dönemin de başlangıcının müjdecisidir.. Sistem milletimizce kabul gördü. Bu anayasa değişikliği herhangi bir değişiklik değildir.
 
Sivil siyaset eliyle yönetim sistemi değişiyor. Bu tüm Türkiye'nin zaferidir. Halk oylaması bitmiş ve o süreçte yaşanan kavgalar geride kalmıştır. 
 
 2019 seçimiyle yürürlüğe girecek. Milletimizin kararına saygı duyulmalı. Bir kez daha sonuçların ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
 
Sandığa giderek geleceğine sahip çıkan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.Kalın sağlıcakla

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.