Erdoğan: Bu Devletin Teröre Teslim Olmasıdır

Erdoğan: Bu Devletin Teröre Teslim Olmasıdır

Recep Tayyip Erdoğan, CHP liderinin "Bu, devletin teröre teslim olmasıdır" sözlerine yanıt verdi, ağır ithamlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar buluşmasında konuşuyor.
Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

MAALESEF KAYIPLARIMIZ OLUYOR
Türkiye ve Türk milleti terör örgütleri üzerinden adeta ateşle imtihana tabi tutuluyor. Bu saldırılarla başa çıkabilecek güce sahibiz. Bu asimetrik saldırılarda maalesef kayıplarımız oluyor. Bu saldırıların asıl amacı duygularımızı aklımızın önüne geçirmektir bizi birbirimize düşürmektir. Toplumumuz içinde var olan fay hatlarını kırma amacı güdenler her fırsatı kullanmaktan çekinmiyor. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Dik ve soğukkanlı duracağız. Kaçmak namertlerin işidir, bizim milletimiz merttir.

İSTİKLAL MÜCADELESİ İÇİNDEYİZ
Bugün Türkiye yeni bir istiklal mücadelesi içindedir. Bu mücadeleyi kazanırsak, 2023 hedeflerimize de ulaşacağız, 2053 ve 2071 vizyonlarımızı da şekillendireceğiz. Kaybedersek, 100 yıl önce başarılamayan bir Sevr tezgahı yeniden önümüze getirilecek. Tüm vatandaşlarımızın, sorumluluk sahibi herkesin bu bilinçle meseleye yaklaşması, üslubunu, tavrını, sözünü ona göre belirlemesi gerekiyor.
 
CHP'YE ÇATTI
Türkiye teröre teslim oldu demek teröristle terör örgütleriyle aynı safta yer almaktır. Çünkü onların tüm amacı birilerine işte bu sözü söyletmektir. Bu sözü ifade eden kişi siyaset yapmıyor şer ittifakının değirmenine su taşımız oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.