Erdoğan Hayır Çadırında "Neyimiz Eksik" Demiş

Erdoğan Hayır Çadırında "Neyimiz Eksik" Demiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet" programının düzenlendiği Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde konuşma yaptı. 

Konuşmasına güzel bir Türkiye için evet dedikleri için salondakilere teşekkür ederek başlayacan Cumhurbaşkanı, her alanda güzelliğin övüldüğü bir yerde insanlığın güzelliğinin ihmal edilmesinin düşünülebilir olup olmayacağını sorarak 
"Kendi medeniyetimizin ve kültürümüzün sınırları içerisinde bu çalışmalarımızın yürütülmesini ben çok isabetli buluyorum." ifadelerini kullandı.

"Bütçemizin yarısını eğitime ayırdık"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 yılda ülkede devrim yaptıklarını söyleyerek bunu kendisinin değil kendisine saldıran batının söylediğini söyledi. Kişi başı geliri 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara yükselttiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı, eskiden doktorun reçeteyi yazmasının ardından ilacın yarısının olmadığını, Ok Meydanı'nda SSK gittiklerini ve hijyen şartları olmayan bir hastanede tedavi olduklarını söyledi. 

Kılıçdaroğlu'nun o dönem SSK'nın müdürü olduğunu hatırlatan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 10 yıl önce daha iyiydi dediğini söyledi.

Eğitime bütçelerinin yarısını ayırdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, göreve geldiklerinde 75 üniversite olduğunu şimdi ise 181 üniversite olduğunu söyleyerek bütçenin yarısını üniversiteye ayırdığını söyledi.

Hayır Çadırı'nda "Neyimiz eksik" demiş

Dün hayır çadırına girdiğini söyleyen Erdoğan, içeridekilere neden hayır dediklerini sorduğunu söyleyerek "Çağdaş bir Türkiye için" cevabını aldığını "Neyinimiz eksik" diye karşılık verdiğini ancak karşılık alamadığını söyledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.