Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun Konuşmasını Dinletti

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun Konuşmasını Dinletti

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yanıtladı!

Erdoğan Sultabeyli'de halka sesleniyor. Erdoğan kalabalığa CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinleterek şu yorumu yaptı; "Dersini çalışmayan tembel çocuklar var mı işte bu. Bir oku be. Artık sadece bir cumhurbaşkanı var. İddialarına cevap vermeyi zul adlettiğim için kaale almıyoruz. Bunu gördükçe ahlaksızlığının çıtası yükseldi. Millet de buna inanıyor. O nedenle tek tek açıklama yapacağım. Ne diyor taraflı Cumhurbaşkanı istemiyorum demiş. Soruyorum bu ülkede ne zaman Cumhurbaşkanı tarafsız olmuş. Ben bu göreve gelirken tarafsız olmayacağımı zaten dile getirmiştim. Milletimden yana olacağım demiştim. Valiler, Kaymakamlar Evet için çalışıyormuş, Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeleri hakarettir. Haddini bil. Kılıçdaroğlu diyor ki '24 saatte bir devlet Türkiye'yi ele geçirebilir' Bu nasıl bir saçmalık. Ana muhalefetin başındaki zat Atatürk Havalimanı'ndaki darbecilere direnmek yerine güvenli bölgeye kaçtı.

Kılıçdaroğlu utanmadan sıkılmadan 'Kaos niye çıksın' diyor."

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Milletine aşık olmayanın hizmette gözü olmaz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz dedik. Sultanbeylili kardeşlerimin gönüllerinden koparak şöyle bir "Allah razı olsun" demesi bizlere yeter.
Kardeşlerim 1994 yılında milletimiz bizi bu aziz şehrin belediye başkanlığına laik gördüğünde biz bu anlayışla göreve başladık. Kararlılıkla çalışıyoruz. Bize gurur kibir yakışmaz bize tevazu yakışır. Sizler eser siyasetiyle laf siyasetinin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz.


Sultanbeyli'ye neler yaptılar nasıl zulmettiler. Gazetelerde ne haberler çıktı Sultanbeyli'yle ilgili. Ama Sultanbeyli onlara sandıkta en güzel cevabı verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.