Erdoğan O İhaneti Fark Edip Tedbir Almış

Erdoğan O İhaneti Fark Edip Tedbir Almış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisine yönelik ihaneti fark ederek tedbir almış.

Erdoğan'ın yaveri Albay Ali Yazıcı'yı kendisinden uzak tuttuğu ortaya çıktı. Erdoğan'ın 3 yaveri de FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı'nı canlı olması önceliğiyle ele geçirmek için operasyon düzenleyen darbeci MAK ve SAT komandolarına bilgi vermek için sürekli uçak pilotunu aradığı ortaya çıkan Albay Ali Yazıcı'dan kuşkulanan Erdoğan'ın yaverinden uzak durduğu ve 3 aydır kendisinin yakınına almadığı ortaya çıktı.

En yakınında olan yaverlerinden şüpheleniyormuş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 aydır en yakın yaverlerini kendisinden uzak tutarak FETÖ'ye yakın olduklarını düşdüğü ve Baş yaverinin Erdoğan tarafından mecbur kalmadıkça yakınında tutmadığı öğrenildi. Öte yandan Erdoğan'ın yaverini onuru zedelenmesin diye azletmediği Ağustos ayında gerçekleşecek olan YAŞ'ı beklediği ortaya çıktı.

Yaverini yanına alsaydı...

Erdoğan'ın başyaverini tatile gittiğinde beraberinde götürseydi ortaya çıkacak tablo korkunç olacaktı. Güvenmediği için yaverini yanına almayan Cumhurbaşkanı büyük bir felaketin önüne geçmiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.