Erdoğan: OHAL Belki Uzayacak Size Ne?

Erdoğan: OHAL Belki Uzayacak Size Ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri ile Çevre Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Kardeşlerim içeride FETO'nun PKK'nın teröristleriyle mücadelemizi kesintisiz sürdürüyoruz. PYS ile YPG ile tüm mücadelemizi sürdürüyoruz. İşte AP'nin aldığı son kararı gördünüz değil mi, şimdi onlar da dünyada tekrar izlesinler, neymiş efendim Türkiye'de oHAL varmış, teröristlerin üzerine çok sert gidiliyormuş, terör örgütleriyle ilişkili olanlar görevlerinden alınıyormuş, idam cezasının geri getirilmesi tartışılıyormuş, medyaya kısıtlama varmış, vize serbestisinin 72 şartından 7'si yapılmamış. Savunma sanayine yönelik silah veriyorlarmış da artık ambargo koyacaklarmış. Türkiye gibi topraklarında neredeyse terör eylemi yapılan ülkeye, mücadeleyi bırak demek dükkanı kapat git demiştir.
Ey AP, terör örgütüne çanak mı tuttunuz hayır olsun. Hani PKK terör örgütü olarak ilan edilmişti? Siz nasıl böyle bir karar alırsınız ya, terör örgütlerine çanak tuttuğunuzun farkında mısınız? Fransa 3 ay, 3 ay, 6 ay uzattı. Siz Fransa ile böyle bir karar aldınız mı? Fransa seçimleri sebebiyle yeniden uzatmayı düşünüyorlar. Türkiye, yaşadığı darbe girişimine ve terör eylemlerine rağmen OHAL'in henüz 3. ayında. Belki 3 ay belki üstüne 3 ay daha uzatacağız. Size ne ya, bunun kararını parlamento verir, hükümet verir. Bu ülkeyi AP mi yönetiyor hükümet mi yönetiyor, size ne. Haddinizi bilin haddinizi. Geçti o, bunlar mazide kaldı. Avrupa'da hangi devlet ülkemizin şartlarında bulunsa değil OHAL ilanı, çok daha ağır yaptırımlara gider. "Başınıza ne gelirse gelsin sesinizi çıkarmayın" demeye getiriyorsa hiç kusura bakmasınlar.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.