Erdoğan: Onları İfşa Edeceğim

Erdoğan: Onları İfşa Edeceğim

Erdoğan'dan sert açıklama....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstihdam seferberliği başlattık, Gaziantep'in bu seferberliği 15 bin ilave istihdam sözü ile mutlu olduk. Valimiz burada bu verilen sözlerin takipçisi olacak ben de bizzat takip edeceğim. Söz verip de tutmayanları Tüm Türkiye'ye ifşa edeceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşuyor.  15 Temmuz Demokrasi meydanında toplanan on binlerce kişiye seslenen Erdoğan, 15 bin kişiye iş müjdesi verdi. 
 
İşte Erdoğn'ın açıklamalarından satır başları;
 
- Bazı yerlerde sıkıntı varken, Gaziantep'teki fabrikalar, işyerleri harıl harıl çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde bir istihdam seferberliği başlattık. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin 15 bin istihdamla katkı verdiğini gördük, çok memnun olduk. 15 bin kişi organize sanayide işbaşı yapacak. Hepsinin de takipçisiyim. Söz verip de yerine getirmeyen, tüm ülkeye ifşa edeceğimi belirtmek isterim. Suriye'deki sıkıntılar sona erdiğinde Gaziantep çok daha büyük atılımın içine girecektir. Şimdiden hazırlığınızı yapın, güzel günler sizleri bekliyor.
 
- Türkiye istiklal ve istikbal mücadelesinde yeni bir yol arayışındadır. Reform mahiyetinde bir yenileğe gidiyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyoruz. Bu sistemin ilk adımını 2007 Anayasa değişikliğinde atmıştık. İkinci adım, şahsımın doğrudan seçilmesiydi. Şimdi 16 Nisan'da halkoyuna sunulacak Anayasa değişikliğiyle bu reformun nihai adımını atıyoruz.
 
- Allah'ın izniyle 16 Nisan yeniden bir doğuş olacak. İnşallah bu yeni bir dirilişin, ayağa kalkışın işareti olacak. Size  güvenmeyenleri, size inanmayanları mahcup edecek bir neticeyi inşallah hep  birlikte alacağız.
 
- Türkiye'nin içinden geçtiği nazik dönemde  güçlü bir yönetime ihtiyacı var. Terörle mücadelemizi neticeye ulaştırabilmemiz,  bölgedeki mücadelelerden başarıyla çıkabilmemiz, 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz  için sistemi değiştirmek zorundayız. Aksi takdirde gençlerimize 2052 ve 2071  vizyonları için yol açmamış oluruz.
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.