Erdoğan yine Katar’a gidiyor, kupa finalini izleyecek!

Erdoğan yine Katar’a gidiyor, kupa finalini izleyecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni’ne katılmak üzere Katar’a gidecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani’nin davetine icabetle, 2022 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni’ne katılmak üzere 18 Aralık 2022 tarihinde Doha’yı ziyaret edecek.

AÇILIŞA DA KATILMIŞTI

aw763636-01.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha'daki Al-Bayt Stadyumu’nda düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası açılış törenine de katılmıştı. Erdoğan açılış törenini, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani ve konuk diğer devlet-hükümet başkanları ile birlikte izlemiş, törende, Katar Emiri Şeyh Temim bir konuşma yapmıştı.

RESEPSİYONDA SİSİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

aw763617-07.jpg

Erdoğan, Katar ile Ekvador arasında oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası açılış maçını da seyretmiş, ardından Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani tarafından Al Bayt Stadı'nda verilen resepsiyona katılarak, liderler ve devlet temsilcileriyle bir araya gelmişti.

Erdoğan resepsiyonda, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Ürdün Kralı II. Abdullah, Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum, Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Mishaal Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah ve FIFA Başkanı Gianni Infantino ile görüşmüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.