Erdoğan'dan Çok Sert Tepki: Zavallı

Erdoğan'dan Çok Sert Tepki: Zavallı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadın Emeği Buluşması programında konuşuyor

İşte açıklamasından satır başları:

Kadınların kafalarının içindeki fikirle değerlendirilmesi gereğini söyledik. Başı açık, başı kapalı ayrımı asla yapmadık. Tek bir hanımefendiye kılığından dolayı herhangi bir tavır takınmadım, kimse bir örnek gösteremez

İkna odalarında kızlarımızın nasıl geri gönderildiğini siz daha iyi biliyorsunuz. Üniversite kapılarından çevrilen kızlarımızı siz daha iyi biliyorsunuz.

Geçtiğimiz günlerde bir medya kuruluşunda TSK'da başörtülü personelin çalışmasını sinsice eleştiren bir haber çıktı. Hani değişmiştiniz, hani rahatsız olmuyordunuz. Dünya değişti. 

80 milyonun aynı olduğunu herkes kabul edecek. Bu ülkede herkes istediği gibi giyinir kimse buna müdahale edemez. İstediği gibi yaşar kimse müdahale edemez. 

Ben Cumhurbaşkanı olarak vatandaşlarım arasında ayrım yapmam. Yapan olursa da gereğini yaparım. Kimse alavere dalavere yapmasın. Çıksın ortaya. 

Şimdi diyorlar ki gençlerimiz için "evet". Birileri de çıkmış gençlerimiz için 'hayır' diyor. Kim diyor bunu. Bunu Kandil der onu anlarım. Bunlar gençleri kandırıp, dağa çıkarmadılar mı ellerine silah vermediler mi? 

16 Nisan tezgahı bozma günüdür, buna hazır mıyız? Seçme yaşını 18 olarak kabul ediyorsun, seçilmeyi neden kabul etmiyorsun? Gençlik 15 Temmuz'da kendini ispat etti. F-16'ların üzerilerine yürüdü. Bombalara göğüslerini siper ettiler. Böyle bir gençliğe siz ön açacaksınız. Şimdi biz bunu yapıyoruz. 

Bizler eğer lider bir ülkeyi ihya edeceksek onun plan projelerini şimdiden yapmak zorundayız. Bugün her kim hayat biçimi tartışması açıyorsa bu tartışmayı açanların kendi hayat biçimi dışındakilere tahammülsüzlüklerini gizlemektir.

Hayatın tüm alanları gibi aile içinde de şiddet asla tasvip edilemez. Kadına şiddet uygulayan kimse açık söylüyorum zavallının ta kendisidir. Hele hele kendini üstün göstermek için şiddet gösterenler kız çocuklarını diri diri gömenlerden farksız değildir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.