Erdoğan'dan Flaş Başkanlık Açıklaması

Erdoğan'dan Flaş Başkanlık Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pakistan ziyareti öncesinde konuştu. Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

Pakistan hükümeti dün yaptığı açıklamaya göre, ülkede FETÖ'ye ait 23 okulda çalışan 108 öğretmenin, aileleriyle beraber 20 Kasım'a kadar ülkeyi terk etmesini istedi. Bugün Pakistan'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret öncesinde hükümetin bu kararını değerlendirdi. 
Öte yandan Cumhurbaşkanı, yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile ilgili de konuştu. Erdoğan' Başkanlık, Cumhurbaşkanlığı için sıkıntı değil' dedi.
 
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;
 
* Biz Pakistan'ın güvenlik, huzur ve istikrarını kendi güvenlik ve istikrarımızla aynı tutuyoruz. Pakistan Türkiye dostluğu iyi gün değil, kara gün dostluğudur. 15 Temmuz sonrası Pakistan'dan bir heyet gelerek yanımızda olduklarını tüm dünyaya duyurdu.
* Biz bir boşluk, mağduriyet oluşmaması için elimizden geleni yapacağız.  Türkiye gibi Pakistan da terör belasına karşı topyekün mücadele yürüyor. Türkiye de bu mücadeleye destek verecek. 
* Bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunacağız. 
 
YENİ ANAYASA VE BAŞKANLIK
 
* Partiler arasındaki görüşmelerle ilgili bana düşen hayırlı olsun temennisinde bulunmaktır. Şahsen benim açımdan bir sıkıntı söz konusu değildir.   Başkanlık, Cumhurbaşkanlığı için sıkıntı değil
* Cumhurbaşkanı'nın partisiyle bağı kopmamalı
 
Fırat Kalkanı Operasyonu Zaman kaybetmeden El-Bab'a süreci tamamlanacaktır. Bir direnme var ama uzun süreceğini zannetmiyorum.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.