Erdoğan'dan Flaş İdam Açıklaması

Erdoğan'dan Flaş İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de konuştu

İşte konuşmasından satır başları:

Türk milleti vatanı, istikbali söz konusu olduğunda gözü hiçbir şeyi görmez. Şehadeti göze almış insanların elde edemeyeceği hiçbir şey yoktur. Milletimiz 15 Temmuz'da göğsünü F-16'lara siper etmiştir 

Korkaklar zafer anıtı dikemez. Geri kalmışlık zincirini kırdık. Şimdi hedefimizi Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ekonimisinden biri haline getirmek.

Darbelerin, krizlerin, kaosların sebebi olan mevcut sistem yerine dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki yönetim sistemine geçiyoruz.  Adını Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olarak koyduk.

Çanakkale Savaşları'nı bilmeyen oradaki azmi, kararlığı hissetmeyenlerin kalbi bu ülke için çarpmaz. Gayemiz Çanakkale'de tarihin akışını değiştiren ecdadımıza layık olabilmektir.

Osmanlı da bizimdir Selçuklu da bizimdir. Devleti yaşatmanın yolu insanı yaşatmaktan geçer. Bu ülke geçmişte önceliği insanlara vermek yerine kendi saplantılarını öne aldıkları için çok bedel ödedik. 


Bu ülkenin ne teröristlere ne de onların arkalarındaki güçlere verilecek tek bir karış toprağı, feda edecek tek bir insanı yoktur. 

Bölünmeyeceğiz,bir olacağız, diri olacağız. Milletimiz o gece FETÖ ihanet çetesi mensuplarını derdest etti. Hepsi şimdi mahkemelerde hesap veriyor.

16 Nisan referandumundan sonra inanıyorum ki idam konusu Meclis'e gelecek. Bu bana geldiği zaman tereddüttüz onaylarım. George ne diyecek, Hans ne diyecek beni ilgilendirmez.

16 Nisan'da benim milletim Batı'nın yanlış tavrına karşı en güzel cevabı verecektir. 

Siz bakanımıza kapı kapatamazsınız, uluslararası hukukta bunun yeri yok. Böyle devam ederseniz karşılığını bulacaksınız. Onlar istemese de Türk milletinin yeniden dirilişi kaçınışmazdır. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.