Ergün Oyunu Ailesiyle Kullandı

Ergün Oyunu Ailesiyle Kullandı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Anayasa değişikliği referandumu için oyunu Endüstri Meslek Lisesi 1308 Nolu sandıkta kullandı. 

Eşi Şeyda Ergün ile kızları Hande ve Merve Ergün ile birlikte oyunu kullanan Başkan Ergün, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Anayasa değişikliği referandumu için oyunu ailesiyle birlikte kullandı. Eşi Şeyda Ergün ve kızları Hande ve Merve Ergün ile birlikte oy kullanmak üzere Endüstri Meslek Lisesi’ne gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, okul bahçesinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Ardından oyunu kullanacağı 1308 Nolu sandığın bulunduğu sınıfa geçen Başkan Ergün, sandık başkanı ve sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Oy kullanmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün Türkiye için bir dönüm noktası. Meclisimizin aldığı referandum kararı gereği, vatandaşlarımız oylarını kullanmak üzere sandık başında. Çıkacak sonuç ne olursa olsun, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz bozulmasın” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.