Erken seçim var mı? Erdoğan'dan seçim ve idam açıklaması

Erken seçim var mı? Erdoğan'dan seçim ve idam açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum sonucundan çıkan evet kararı sonrası Huber Köşkü'nde bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklama ile erken seçim iddialarına noktayı koydu.

Erdoğan "Halk oylaması bitmiş ve o süreçte yaşanan tartışmalar geride kalmıştır. Ama önümüzde yepyeni bir dönem vardır. Anayasa değişikliğinin tüm maddeleri bir anda yürürlüğe girmiyor. 2019’da yapılması ön görülen seçimle devreye girecektir. Önümüzde pek çok iş var. Artık sadece sloganlarla, belirli değerlerin istismarıyla bu ülkede cumhurbaşkanı seçilip yönetimi üstlenmek mümkün değildir" dedi.

2019'A KADAR ZAMAN VAR

Milletimizin gönlünü kazanmanın, geleceği için de söyleyecek sözünüz hayata geçirecek projeleriniz, projelendirilmiş yatırımlarınız olmak zorundadır. Başka türlü cumhurbaşkanlığı seçimlerinde neticeye ulaşmak mümkün değildir. Herkes için hazırlık yapmak için 2019’a kadar önemli bir zaman vardır. Bu sekizinci halk oylamasıydı. Masaya yatırıp ne getirmiştir, ne götürmüştür diye baktığımızda bu referandumun çok çok anlamlı olduğunu göreceksiniz. Çünkü bu gerçekten Türkiye’nin geleceğine, ihya adımı olarak büyük önem arz etmektedir.

İLK İŞ İDAMI GÖRÜŞECEĞİM

İlk iş idamı Sayın Başbakan ve Bahçeli ile görüşeceğim. Meydanlarda hep bunlarla karşılaştım. Sayın Kılıçdaroğlu da destekleyeceğim demişti, eğer desteklemezse bir halk oylaması da onun için yaparız.."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.