Eş Değiştirmeyi Övünce Tepki Topladılar

Eş Değiştirmeyi Övünce Tepki Topladılar

Tepki yağdı! "Eş değiştirmek ilişkimizi güçlendiriyor"

ABD’nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde yaşayan yedi yıllık evli Holli ve Micheal Bell çifti yaşadıkları sıradışı ilişkilerindeki aşırı rahatlık sebebiyle büyük tepki topladı.

Playboy Radyo’su için çalışan 32 yaşındaki Holli ve 38 yaşındaki Micheal Bell çifti yedi yıllık evli… Holli’nin bir önceki evliliğinden 14 yaşında bir oğlu Micheal’ın ise 12 yaşında bir kızı var.
 
Micheal 18 yaşından bu yana yani 20 yıldır eş değiştirme partilerine katıldığını ve şu anda eşi olan Holli’yi de ilişkilerinin üçüncü ayında buna ikna ettiğini söylüyor. Yaklaşık 3 yıl sonra da evlenen çift evlilliklerinde her şeyin açık olduğunu her ikisinin de birlikte olmak için uygun kişiler aradığını hatta Tinder uygulamasını birlikte kullandıklarını anlatıyor.
 
Micheal karısının diğer çiftler ya da bekar kadınlarla birlikte olmasında bir sakınca bulunmadığını ve bunun duygudal bir durum olmadığını aşık olacak başka birini aramadıklarını söylüyor. "Çünkü ben zaten karıma aşığım" diyen Micheal Tinder’da harika zaman geçirdiklerini uygulama sayesinde bir sürü yeni cinsel partner bulduklarını anlatıyor. 
 
Holli ise eşiyle inanılmaz bir iletişimleri olduğunu her şeyi konuşabildiklerini belirtiyor.  özellikle sosyla medyadan büyük tepki gören sıradışı çift internet sitelerindne eş değiştirmek isteyen diğer çiftlere eğitmenlik yapıyor aynı zamanda Playboy Radyosu’nda yaşladıkları deneyimleri paylaşıyor.   Micheal bir çok insan bizi anlamıyor ancak eş değiştirme sadece dürüstlük demek, partnerine yalan söylememek demek” diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.