Eski Başkan Çalkaya'dan eski meclis üyesine darp iddiası

Eski Başkan Çalkaya'dan eski meclis üyesine darp iddiası

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’nın eşi Balçova Belediye eski Başkanı Mehmet Ali Çalkaya eski meclis üyesine yumruklu saldırıda bulundu.

Gazete Ege'den Gizem Çetinkol'un aktardığına göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle, İlçe Seçim Kurulu tarafından adaylığı düşürülen ve kendisi yerine Belediye Başkanlığı görevine getirilen Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’nın eşi Balçova Eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, CHP’li eski meclis üyesi Ayhan Kindik’i darp etti.

İddialara göre Balçova eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Balçova Belediyesi Eski Meclis üyesi Ayhan Kindik’in işyerine giderek Kindik’i darp etti.

Hastaneye giderek darp raporu alan Ayhan Kindik’in açıklaması şu şekilde;

21 Temmuz 2023 saat 15.30’da Balçova eski belediye başkanı Mehmet Ali Çalkaya, beni telefon ile arayıp senin ağzına kurşun doldururum dedi. Bende güldüm iş yerimde çalışıyorum gel doldur dedim çokta önemsemedim, az bir süre geçince Mehmet Ali Çalkaya, yanında dört kişi ile işyerime gelip şahsıma hakaretler edip seni bitireceğim deyip suratıma yumruk attı, kulağım yırtıldı neden böyle hasta ruhlu davrandığını anlayamamışken, 'Senin siyasi hayatını bitireceğim. Genel Merkez’in yaltakçılığını yapıyorsun' diye küfür ve hakaretlerine devam etti. Olayla ilgili darp raporumu aldım işyerime tecavüz darp ve tehdit hakaretten dolayı kendisinden şikayetçi olacağım. Zorba faşist, nobran ruh haline sahip hasta ruhlu insanlara asla boyun eğmedim ,eğmemde, zorba ve kendinden başka kimseyi düşünmeyen ruh hastası insanlara boyun eğdiğimiz gün köleliği kabul etmiş oluruz, ben CHP’nin bir neferiyim, partimi her mücadelesinde bir nefer olarak tüm yüreğim ile destekledim, tüm Türkiye’nin yüreğini yakan on ilimizi yerle bir eden depremde İzmir’de gerek ağır iş makineleri, vinçler, tırlarla temel ihtiyaç mallarını benim gibi iş adamları arkadaşlarımla ortak kollektif çalışmalarla partimin öncülüğünde depremzedelere ulaştırdık, neredeyse bir ay boyunca gece gündüz CHP öncülüğünde hep sahada olduk, genel seçimlerde gece gündüz CHP’nin Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkanımı Cumhurbaşkanı yapabilmek için maddi manevi tüm gücümle sabahtan başlayarak gece yarılarına kadar alan çalışmalarında bir nefer olarak çalıştım, yeri geldi afişleme, bayrak, seçim beyannamesini matbaalar da çoğaltarak ev ev dağıttık ,yeri geldi araçlar kiralayıp giydirmelerini yapıp partimin milletvekillerine destek oldum bir fazla milletvekili nasıl çıkartırızı kendime görev saydım, yeri geldi mahalle mahalle ,sokak sokak ev ziyaretlerine destek olup kapı kapı gezdik, ben örgütlü topluma inanan partimi örgütlü gücü ile iktidara geleceğine inanan biriyim, dün olduğu gibi her zamanda partimin yanında olacağım.

Ancak geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış biri halen insanların üzerinde güç gösterisi ve büyüklük taslamasını asla kabul etmiyorum. Belediye Başkanı değerli eşi Belediye Başkanımız sayın Fatma Çalkaya’ya da bana yaptığı nobran ve zorbalık zarar veriyor. Zorbalar asla diktatörlüğü Başaramayacaklar, bu partinin neferleri Atatürk’ün partisinde asla faşist diktatörlere geçit vermeyecekler.TC güvencesi Halkın partisi CHP ‘de Partimizin hür ve bağımsız iradesini hep birlikte, omuz omuza dosta düşmana içimizdeki İrlandalılara ve kendisinden başka kimseyi düşünmeyenlere hep birlikte göstereceğiz. Hiç kimse CHP üyelerinin sahibiymiş gibi davranamaz. Bu Ülkenin demokrasisinin teminatı CHP asla zorba ve diktatör ruhu taşıyanları barındırmaz. CHP gücünü hep birlikte yerel seçimlerde tüm içimizdeki İrlandalılara rağmen göstereceğiz. Ülkede bunca sorun sıkıntı varken ne yazık ki yaşadığım bu nezaketsiz olayı tüm örgütümle paylaşmayı da kendime görev gördüm, artık yeter başka dostlarımızın da aynı haksızlığa maruz kalmaması için tüm dostlara duyurmayı görev saydım. Zorbaya hayır diyerek onurlu mücadeleme daha da kararlı bir şekilde devam ediyorum."

img-20230722-wa0006.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.