Eskişehir Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Eskişehir Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'e çıkacak son takım belli oluyor

Eskişehirspor Göztepe maçı, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibinin kim olacağını belirleyecek. Yılmaz Vural'ın yönetimindeki Göztepe ile Mustafa Denizli'nin yönettiği Eskişehirspor'un karşılaşacağı mücadele, Antalya Stadyumu'nda gerçekleşecek. Peki, heyecanın dorukta olduğu Eskişehirspor Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler...

ESKİŞEHİRSPOR GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'e çıkacak takımı belirleyen son müsabaka niteliğinde olacak olan Eskişehirspor Göztepe maçı, 4 Haziran Pazar günü saat 21.30'da TRT spor ekranlarından canlı izlenebilecek. Ali Palabıyık'ın yöneteceği mücadelenin yardımcılıklarını, Cem Satman ve Kerem Ersoy üstlenecek.

GÖZTEPE ANTALYA'DA

TFF 1’inci Lig play off finalinde bugün Eskişehirspor ile oynayacak olan Göztepe, Antalya’ya geldi.

Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetimindeki sarı kırmızılı ekibi, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ile çok sayıda taraftar karşıladı. Yılmaz Vural ve öğrencileri ile fotoğraf çektirme yarışına giren taraftarlar, konfeti ve meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu.

İzmir’den 10 binlerin Antalya’ya akın ettiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Antalya bize uğurlu geliyor. Antalya ve İzmir birbirine çok benziyor. Antalya seyircisinin de Göztepe için yüreklerinin attığını biliyoruz. Göztepe sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin çok önemli bir kulübü. Eskişehir gibi çok önemli bir takımla maça çıkıyoruz. Siyasiler, işadamları, bürokratlar ve sporseverler kenetlenmiş durumda. İnşallah Göztepe, Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural hocamızın nezaretinde Süper Lig’de en iyi yerlere geleceğine inanıyoruz" dedi.

Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ise Göztepe’nin bugünki maçta galip geleceğine inandığını belirterek, Şuan onlarca otobüs yollarda. Biz burada Antalya seyircisi ile birlikte güzel bir oyun çıkararak, üst lige çıkmak için çaba harcayacağız" diye konuştu.

Gazetecilerin sorularına esprili yanıtlar veren Yılmaz Vural, Siz benden daha heyecanlısınız. Burada kazanıp, İzmir’e dönmek istiyoruz. İşin özeti bu" dedikten sonra kamp yapacağı otele gitmek üzere yola çıktı. Göztepe- Eskişehirspor maçı bugün saat 21.30’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak.

ESKİŞEHİR İNANÇLI

TFF 1. Lig play-off final maçında 4 Haziran Pazar günü Antalya'da Göztepe ile karşılaşacak Eskişehirspor, Süper Lig'e kilitlendi. 

Kulüp genel sekreteri Erdal Şahbaz, yaptığı açıklamada, "Yönetimimizle, teknik heyetimizle, futbolcularımızla ve taraftarımızla final maçına hazırız. Göztepe'yi mağlup edip, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." dedi. 

Eskişehirspor'un Süper Lig yolunda bir maçının kaldığını belirten Şahbaz, şöyle konuştu: 

"Uzun süredir bunun için mücadele veriyoruz. Tüm hazırlıklarımızı Süper Lig'e çıkmak için yaptık. Eskişehirspor'un layık olduğu yer Süper Lig'dir. Pazar günü de centilmence geçecek maç sonunda gülen taraf olacağız."

SEPİL: "ŞANSIMIZ YÜKSEK"

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil bugün Eskişehirspor ile oynanacak TFF 1’inci Lig play off finalini kazanacaklarını söyledi. Takımla birlikte kampa giren ve bir an olsun futbolcuların yanından ayrılmayan Sepil, "Hayatımın en zor 90 dakikası olacak. Ancak takıma sonuna kadar güveniyorum. Tüm İzmir de bize inanmalı ve kenetlenmeli. Antalya Stadı’nda müthiş bir atmosfer bizi bekliyorum. 14 yıllık özlemimizi dindireceğiz" dedi.

AKIN AKIN ANTALYA’YA

Göztepeli taraftarlar bugünki Eskişehirspor maçı için Antalya’ya akın ediyor. Sarı kırmızılı futbolseverlerin İzmir’den 134 otobüs ve 1 uçakla Antalya’ya geleceği öğrenilirken, çevre illerden ve Avrupa’dan da bazı taraftarların yola koyulduğu bildirildi. Hollanda, Almanya, İngiltere ve Belçika’dan hareket eden Göztepeli taraftarların takımı yalnız bırakmayacağı bildirildi. Maça gidemeyecek futbol severler için ise İzmir’in çeşitli bölgelerinde dev ekranlar kurulacağı açıklandı. Güzelyalı, Bornova, Alsancak, Menderes, Güzelbahçe, Balçova ve Narlıdere’de belediyelerin organizasyona başladığı ve taraftarların buralarda karşılaşmayı takip edeceği ifade edildi.

ALTINORDU’DAN DESTEK

TFF 1’İNCİ Lig’in diğer İzmir temsilcisi Altınordu, Göztepe’ye finalde başarılar diledi. Yöneticileri ve masa tenisioyuncuları Altınordu isimli tekne ile körfez turuna çıkarken, sahil boyunca " Kardeşimiz Göztepe’ye Süper Lig Yolunda Başarılar Dileriz" pankartı açtı. Gördükleri tablo karşısında oldukça mutlu olan Göztepeli taraftarlar alkışlar, sloganlar ve Göztepe Marşları ile Altınordululara teşekkür etti. Mustafa Kemal Paşa Sahil Bulvarın’da seyir halindeki sürücüler ise kornalarla destek verdi.

KUPAYA ALIŞIKLAR

Göztepe’nin futbolcuları Murat, Tayfur, Sinan, Gençer ve Lokman daha önce TFF 1’inci Lig’de kupa coşkusu yaşamayı başardı. Murat tam 7 takımla Süper Lig’e çıkarken, Gençer Başakşehir’de, Lokman da Antalyaspor’da bu mutluluğu tattı. Göztepe’nin kanat oyuncuları Tayfur ve Sinan ise geçen sezon Alanyaspor’da top koştururken, play off finalinde şimdiki teknik direktörleri Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı Adana Demirspor’u eleyerek kupa kaldırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.