Esma Nur Yalçın Genç Kalemler Antolojisi 5 kitabında yazmış olduğu eserlerle yer aldı

Esma Nur Yalçın Genç Kalemler Antolojisi 5 kitabında yazmış olduğu eserlerle yer aldı

Genç kalemler yazdı ve iki kapak arasında en güzel eserler okuyucularıyla buluşmak için bir araya geldi.

Dr. Enes Başak ve Alican Sofu'nun önderliğinde bir araya gelen elli yetenekli isim "Genç Kalemler Antolojisi 5" kitabında eserlerini yazdılar. 

Kitabın içeriği dolu dolu olup, şiir ve deneme yazılarından oluşmaktadır. 

Kitabın arka kapağında yer alan yazı ise kitabın çıkış amacını en güzel şekilde ifade etmektedir. 

Zaman yeniden şiire teslim.
Ve biz geldik yeniden.
Dostluklar kurmaya,
Ebedî yolda, ebedi bir aşkla...

Bugüne kadar şiire ve edebiyata değer veren tüm çalışmalara elimizden geldiğince destek vermeye gayret ettik. Bu yolda olmanın bile büyük bir şeref düşüncesini hiç kaybetmeden bugüne kadar dört adet Genç Kalemler Antolojisi kitabı çıkardık. Bu kitaplarda birbirinden farklı şehirden onlarca dost edindik ve hep birlikte duygudaş olduk.  

Çalışmalarımız, şiir var olduğu sürece devam edecek ve biz bu yolda her zaman elimizden geleni yapacağız.

Çünkü; Yazmak emek ister ve emek kendini göstermek, hak ettiği değeri bulmak ister...

Son sözleriyle birkez daha yazmanın gücünü vurgulayan Dr. Enes Başak ve  Alican Sofu'yu MedyaEge ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz. 

Ankara Üniverstesi Tıp  Fakültesinde eğitim hayatıma devam eden Esma Nur Yalçın Genç Kalemler Antolojisi 5 kitabında yazmış olduğu eserlerle yer aldı.

Hayallerin, duygularını beslediğine olan inancıyla kağıda kaleme sarılan genç yetenek yazmanın ve şiirin hayatındaki değerini şu sözlerle açıkladı. 

Başka hayatlara dokunmanın yolu bazen yazmaktan geçiyor. Duygulara tercüman olabilmek için hislerimi yüreğimde harmanlayarak yazıyorum. Ben yazdıkça gönül yüklerimden arınıyorum, hafifliyorum. Zihnimi ve hayal dünyami yeniliyorum. 

Her insan gibi benim de zor süreçten gectigim zamanlarım oluyor. Kosuşturmali Tıp hayatımda ve yorulduğum zamanlarda böylesi değerli kitap benim için soluklandığim  bir proje oldu. Yazılarım okundukça belki de başladım bile hayatlara dokunmaya.

Benimle birlikte bir çok kişinin hayallerine ulaşmasını sağlayan  Enes Başak ve Alican Sofu' ya teşekkürü bir borç bilirim.
 
Ben hayallerimin yolunda yavaş yavaş ilerliyorum. Şiirlerimle ve yazılarımla sizlerle tekrar buluşma fırsatım olması inanciyla kitabımızın kapağındaki "Her şiir bir bahardır." sözünü tüm gönül insanlarına armağan ediyorum.

Haber : Eylül Ayça Karakuş

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.