ESRA YOLDAŞ BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ TÖRENLE ALDI

ESRA YOLDAŞ BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ TÖRENLE ALDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası’nda düzenlenen resim yarışmasında Karşıyaka Mustafa Reşit Paşa İlkokulu 4E Sınıfı öğrencisi Esra Yoldaş 1. Oldu.

Karşıyaka’da düzenlenen 10 Kasın ve Atatürk töreninde konuşan Kaymakam Sadettin Yücel “Atatürk sevdalısı bu öğrencilerimizin başarıları bize gelecek açısından büyük ümit veriyor. Hepsini kutluyorum” dedi.

Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezinde düzenlenen törende Karşıyaka Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunduğu Atatürk Öyküsü gözleri yaşarttı.

Çok sayıda öğrenci ve veli ile Kaymakam Sadettin Yücel, Başsavcı Kazım Arapoğlu, Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu katıldı. Öğrenciler Lise ortaokul ve ilkokul olmak üzere üç ayrı kategoride ödüllendirildi. Mustafa Reşit Paşa İlkokulu 4 E sınıfı öğrencisi Esra Yoldaş’ın 2. Kez derece aldığını öğrenen Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu “Öğrencilerimizin başarıları bizi duygulandırıyor. Velilerini ve öğretmenlerini kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.