"ETKİLİ İLETİŞİM" EĞİTİMLERİ KARŞIYAKA'DA BAŞLADI

"ETKİLİ İLETİŞİM" EĞİTİMLERİ KARŞIYAKA'DA BAŞLADI

MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, sosyal projeler kapsamında düzenlediği "Etkili İletişim" eğitimlerine başladı.

Karşıyaka'da bir cafede, Kişisel Gelişim Uzmanı Hilal Pınar Koçer tarafından verilen eğitime 50'den fazla vatandaş katıldı. Günümüz hayatta yapılan iletişim hatalarının anlatıldığı eğitimde, etkili iletişim kurma yöntemleri gösterildi.
MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, etkili iletişimin sosyal yaşamın önemli öğelerinden biri olduğunu belirterek, etkili iletişimin kurmanın hayati öneme sahip olduğunu söyledi.


İnsanların hayatı boyunca sürekli iletişim halinde olduğunu ifade eden Yılmaz, "İnsanlar iletişim kurarken bir takım hatalar yaparak yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor. Bu eğitimde amacımız üyelerimiz ve vatandaşlarımıza etkili iletişim konusunda temel bilgiler vermek. Yaşanan iletişim hatalarını aza indirerek vatandaşların etkili iletişim kurmalarını istiyoruz" dedi. 


MHP İlçe Başkanlığı olarak sosyal projeler kapsamında ilk projelerinin "Etkili İletişim" eğitimleri vermek olduğunu vurgulayan Yılmaz, eğitimlerin dün itibari ile başladığını, Mart 2017'ye kadar devam edeceğini belirtti.
Yılmaz, eğitime katılmak isteyen vatandaşların ilçe başkanlığına isimlerini yazdırarak veya sosyal medya hesaplarına mesaj atarak eğitime katılabileceklerini bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.