Eto'o kriziyle ilgili Çalımbay'dan sert açıklama

Eto'o kriziyle ilgili Çalımbay'dan sert açıklama

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samuel Eto'o kriziyle ilgili konuşurken "Kafasında sorunlarla oynayan takım kaptanı bize faydalı olmaz" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Samuel Eto’o kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli golcünün takımdan ayrılmak istemesiyle ilgili konuşan Çalımbay, “Futbol dışında sorularla uğraşmak istemiyoruz. Lige yoğunlaşmalıyız. Bazı sıkıntılar var. Bu krizi bitirmemiz gerek. Devre arası Eto’o, sezon başı Eto’o… Takıma zarar veriyor, herkese zarar veriyor” dedi.

Ligde oynayacakları Galatasaray maçı öncesinde bu sorunlarla boğuşmak istemediklerini sözlerine ekleyen Çalımbay, “Huzur içinde, sorunsuz çalışmak istiyorum. Eto’o kendisine değer verilmediğini söylüyor. Ama veriliyor. Kafasında sorunlarla oynayan takım kaptanı bize faydalı olmaz” ifadelerini kullandı.

ANTALYASPOR’DAN 3 YILLIK ANLAŞMA İSTEDİ

beİN Sports’un haberine göre; Kamerunlu yıldızın, Akdeniz ekibinden 3 yıllık bir anlaşma istediği öğrenildi. Bilindiği üzere Samuel Eto’o’nun bu sezon sözleşmesi sona erecek.

Tecrübeli golcüye henüz bir teklifin gelmediği ve herhangi bir görüşmenin de yapılmadığı öğrenildi. Samuel Eto’o’nun bu sezon da Antalyaspor’da kalması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.