Ev sahibi olmak isteyenlere Larissa Göl Evleri'nden büyük kolaylık

Ev sahibi olmak isteyenlere Larissa Göl Evleri'nden büyük kolaylık

İzmir’e yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Larissa Göl Evleri sunduğu iki büyük kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor.

İzmir’in Kuzey aksının yeni yıldızı Menemen’de ERDN İnşaat ve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Larissa Göl Evleri, sunduğu fırsatlarla size yeni bir yaşamın kapılarını açıyor. Birinci ve İkinci Etap satışlarını tamamlamak üzere olan Larissa Göl Evleri, sunduğu kampanyalarla ev alımını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Kampanyalardan ilki birinci etap satışlarda “Evinizi hemen alın, daire teslimine kadar kiranızı biz ödeyelim.” Larissa Göl Evleri’nden evinizi şimdi alırsanız daire teslimine kadar satın almış olduğunuz evin kirasını biz ödüyoruz.

“1000 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olun” kampanyası ise devam ediyor.

Açık kapalı yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları 32 mağazadan oluşan agorası, Türk hamamı, sauna, fitness, yürüyüş ve koşu parkuru, gölün etrafında barbekü alanları ve daha pek çok olanakları sizlere sunuyor.

Akıllı ev otomasyon sistemiyle donatılan dairelerde fiber altyapı sistemi ev sahiplerinin kullanımına hazır olacak.

145 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA

45 m2 ile 96,5 m2 arasında değişen m2 seçenekleriyle sunulan 1+1 daireler 145 bin, 90 m2’den başlayan 2+1 daireler ise 251 bin liradan satışa sunuluyor.

SATIŞLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

“E24” satış ekibinin çalışmaları ile satışları hızla devam eden Larissa Göl Evleri’nde birinci ve ikinci etap satışlarının %70’i tamamlandı. 2017 Kasım ayında planlanan Üçüncü Etap satışları ise projeye ilginin yüksek olması sebebiyle Eylül ayında başladı. Ocak 2019’dan itibaren Birinci Etabın; Ekim 2019’da ise İkinci Etabın teslim edileceği Larissa Göl Evleri’nde siz de çok geç olmadan ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

Proje alanında yer alan satış ofisini ve örnek daireyi ziyaret ederek “E24” satış ekibinden her türlü desteği alabilirsiniz.

Larissa Göl Evleri ve “E24” satış ekibi sizleri satış ofisine bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.