Evrim Karakaş Ağır'ın beslenme kulübü Bornova'da açıldı

Evrim Karakaş Ağır'ın beslenme kulübü Bornova'da açıldı

Evrim Karakaş Ağır, çalışma hayatında yaşadığı sıkıntılar nedeni ile farklı bir iş arayışına girdi.

Uzun yıllar özel sektörde İzmir’in önde gelen firmalarında görev alan gazeteci Serdar Ağır’ın eşi, Bilgisayar Mühendisi Evrim Karakaş Ağır, çalışma hayatında yaşadığı sıkıntılar nedeni ile farklı bir iş arayışına girer ve Bornova’daki  “Yıldız Ekip Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Kulübü”nü açmaya karar verir.

adnan-sarisayin-evrim-karakaş-ağir-semra-sarisayin-nuray-iltuş.jpg
Ağır, Bilgisayar Programcılığı, Hemşirelik ve Bilgisayar Mühendisliği eğitimi almış 3 üniversite mezunu bir anne.
İş hayatında yaşadığı olumsuzluklardan uzaklaşmak için yeni arayışlara giren Evrim Karakaş Ağır, “Karşıma çıkan fırsatı değerlendirerek patronsuz, müdürsüz esnek mesai saatleri ile insanlara yardım ederek ve eğlenerek çalışabileceğim beslenme danışmanlığını yapmaya karar verdim” dedi.

evrim4.jpg
Ağır, bir yıllık eğitim ve araştırma sürecinin ardından tam zamanlı işinden istifa ederek, ‘Yıldız Ekip Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Kulübü’nü açar.


Evrim Karakaş Ağır, “Beslenme kulüpleri bir hayat felsefesi olarak sağlıklı yaşamayı isteyen, kendi vücudu için ideal değerleri hedefleyen insanların, kilo almak, kilo vermek, bölgesel incelmek, spor yaparken beslenmelerini düzenlemek veya günlük hayatlarında daha enerjik olmak için danışmanlık hizmeti aldıkları üyelik sistemi ile çalışan kurumlardır” diye konuştu. 

serçin-çakir-reyhan-tomakin-evrim-karakaş-ağir.jpg
“Beslenme kulübümüzde tanita ile kişiye özel yapılan vücut analizi sonrasında kişinin vücut değerleri ve yaşam tarzına uygun beslenme önerileri verilmektedir” diyen Ağır, 


“Beslenme danışmanlarımız günlük takip ve motivasyon ile kulüp üyelerine hedeflenen değerlere ulaşmalarında yardımcı olmaktadır. Fit Clup etkinlikleri ve yapılan Fiesta toplantıları ile hem spor hem beslenme konularında isteyen üyelerimize de ayrıca daha ayrıntılı bilgilendirilmektedir. Bire bir takip ile daha kısa sürede, daha hızlı ve kalıcı sonuçlara ulaşmaktayız. Bu sonuçlar alınırken kişiler de kendi vücutları ve kendi hayat tarzlarına göre nasıl besleneceklerini öğrenmekte, ömür boyu sürecek doğru beslenme alışkanlıklarını kazanmaktadırlar” dedi.

Beslenme danışmanlığı nedir?

Bireysel Beslenme Danışmanlığı, kişiye özel diyet ve beslenme programlarının hazırlanması, uygulanması ve takibinin yapılmasıdır. Sadece zayıflama danışmanlığı değil, kilo alma, doğru beslenme ve egzersiz programlarını da kapsar. Bireysel Beslenme Danışmanlığı ile kişinin kendine özgü sağlıklı yaşam tarzını oluşturması hedeflenir.
“Yıldız Ekip Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Kulübü”nün açılışına özel ücretsiz vücut analizi hizmetinden yaralanmak isteyenler, Ergene Mahallesi 523 Sokak No:34-36 A Bornova adresinden ulaşabilirler ya da 0 505 658 73 74 numaralı telefondan randevu alabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.