“EYALET SİSTEMİNE ÖZENENLERE ‘HAYIR’ DİYELİM”

“EYALET SİSTEMİNE ÖZENENLERE ‘HAYIR’ DİYELİM”

CHP İzmir eski İl Başkanı ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumuna iki gün kala alanda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. CHP’li Yüksel Cuma günü Menderes İlçesinde çalıştı.

CHP İzmir eski İl Başkanı ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumuna iki gün kala alanda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. CHP’li Yüksel Cuma günü Menderes İlçesinde çalıştı.

Menderes mahallelerinde, Kadın Kolları MYK Üyesi Perihan Yardımcı, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, İl- İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Menderes ilçe Başkanı Ahmet Pala ve ilçe yöneticileri ile birlikte alana çıkan Yüksel, Mendereslilere seslendi, Anayasa referandumunu anlattı.

YÜKSEL: “EYALET SİSTEMİNE ÖZENENLERE ‘HAYIR’ DİYELİM”

Alaattin Yüksel, “Bizler tarihimizle, kültürümüzle, değerlerimizle, farklılıklarımızla biriz, birlikteyiz. Birlikte olmalı, birlikte kalmalıyız. Bu Referandumda 15 yıldır ülkemizi yoksulluğa, yolsuzluğa, işsizliğe mahkûm edip, yasaklarla, baskılarla vatandaşımızı ayrıştıranlara, ötekileştirenlere gerekli cevabı vermeliyiz. Hep birlikte karşı durmalıyız. Bu bir milletvekili, belediye başkanı seçimi değil. Siyasi parti işi değil. Ben bir vatandaş olarak yollara düştüm. Ülkemizin 50-100 yıllık geleceğinin oylanacağı bu referandumda Sandığa gidip, Parlamenter sisteme, Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savası destanını yazarak şehitlerimizin canlarıyla kurulan laik demokratik cumhuriyetimize sahip çıkmalı, Hayır’da birleşmeliyiz. Tek adam yönetimine, saltanat düşleyenlere, ülkemizi bölmeye ayrıştırmaya çalışanlara, eyalet sistemine özenenlere karşı durmalıyız” dedi

“MİLLET HAYIR’LA TEK ADAMA BOYUN EĞMEZ. PAZAR GÜNÜ SANDIĞA GİTMELİ! TÜRKİYE İÇİN HAYIR VAKTİ”

Alaattin Yüksel ve Parti örgütü temsilcileri Menderes turunda vatandaşların yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılandı. Yüksel Menderes'in Küner köyünde yaptığı konuşmada  “Bu iktidar yüzünden 15 yıldır halkımız yoksullaşırken, her dört gençten biri işsizdir. 6.5 Milyon işsiz çaresiz durumdadır. Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukuku zihniyeti egemen olmuştur. Çocukların cinsel istismarı 4,5 kat, kadına yönelik şiddet 14 kat arttı. AKP bu referandumda rejim değişikliğiyle yarattığı bu ağır tahribatı gizlemek istiyor. Bu yıkımın hesabını “Tek Adam Rejimine Hayır diyerek sormalıyız.” ifadelerine yer verdi.

Menderes’lilerin konuşmasına büyük ilgi gösterdiği CHP’li Yüksel son olarak “Türkiye tek vücuttur, bölünmez. Millet Hayır’la tek adama boyun eğmez. Pazar günü sandığa gitmeli!. Türkiye için hayır vakti’’ diyerek noktaladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.