Eylül Metin'den efsane şarkıya efsane yorum

Eylül Metin'den efsane şarkıya efsane yorum

Ünlü şarkıcı Eylül Metin, ikinci video klibini “Unutulur” isimli cover şarkısına çekti.

2017 yazının başında çıkardığı maxi single çalışmasının çıkış şarkısı “Tay Tay” ile beğeni toplayan ve müzik listelerinde aylarca yerini koruyan Eylül Metin, efsane bir şarkı olan “Unutulur” un remix versiyonunu kliplendirdi.

Sözü İsmail Hakkı Yücel, müziği Şanar Yurdatapan’a ait olan şarkının yepyeni düzenlemesi Erdem Kınay imzası taşıyor. Klibin yönetmenliğini ise Şahin Yiğit üstleniyor.

‘Unutulur’ şarkısının akustik ve remix versiyonlarına iTunes, Apple Music, Spotify ve diğer tüm platformlar üzerinden ulaşılabiliyor.

Şarkının video klibi, Eylül Metin’in resmi YouTube kanalındanve müzik kanallarından izlenebiliyor.

Yayınlanan klibiyle ilgili heyecan verici yorumlar alan Metin, albüm ve klip çalışmaları süresince bir çok ünlü isimden destek aldı.

Eylül Metin Hakkında:

Müzik dünyasına İzmir'den katılan Eylül Metin, İzmir eğlence hayatından İstanbul sahnelerine transfer oldu. Müzik dünyasına 'Hodri Meydan' isimli ilk albümüyle büyük çıkış yapan sanatçı, geniş kitlelere ulaştı. 2005'te Türk müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, bu albümün ilk klibinin çekimine katılarak Metin’e destek verdi.

2007'de ikinci albümü 'Son Gülen İyi Gülüyor' ile müzik dünyasındaki yerini daha da yukarı taşıdı. Bu albümde yer alan 'Koskoca İstanbul' şarkısında ise usta yorumcu Güllü ile düet yaptı. 2008 yılında çıkardığı tek şarkılık single’ı “Mahallenin Güzeli Sezen” adlı şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden ve büyük bir popülerlik kazanan Eylül Metin, müzik piyasasında “en iyiler” kategorisinde girmeyi başardı.

Uzun bir aranın ardından 2017'de çıkardığı maxi single'a da adını veren Tay Tay şarkısı ile müzik piyasasına dönüş yapan Metin, 5 şarkıdan oluşan albümün çıkış parçası ile 10 gün içinde 1 milyon 400 bin tıklanma oranıyla yaz eğlencelerinin sevilen şarkıları arasında yerini aldı.

Sosyal hayatında hayvan barınaklarına destek için sürekli konser veren ve konserlerden elde ettiği tüm geliri barınaklara bağışlayan Eylül Metin, aynı zamanda Doğu’daki okullara İstanbul Kızılay Başkanlığı aracılığı ile bilgisayar, projeksiyon gibi gerekli ihtiyaç malzemelerini kendi bütçesinden karşılayarak bağışlayan duyarlı bir sanatçı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.