Facebook açıkladı! Hesaplar neden kapanıyor?

Facebook açıkladı! Hesaplar neden kapanıyor?

Facebook hesaplarının kapanma sorunu gün geçtikçe artmaya başladı! Facebook, konuyla ilgili açıklama yaptı işte detaylar..

Facebook kullanıcıları, hesaplarını bir süredir sebepsiz yere kapanmış şekilde buluyorlar. Hem de kapanan hesaplar için kişi, cinsiyet ya da yer fark etmiyor, sorun dünya genelinde yaşanıyor. Hesabı kapanan kullanıcılar ise bu durumdan rahatsızlık duyduğunu söylediler çünkü açıklamalarına göre kuralları ihlal etmediler.

Facebook kapanan hesapların sahiplerine şu şekilde mesaj veriyor: “Facebook hesabınız Topluluk Standartlarımıza uymadığı için devre dışı bırakıldı. Bu karar geri alınamaz.” Facebook, hesapların kapanmasının artmasının ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki şirket konuyla ilgili neler söyledi? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

96034dba1c753713afbce2c09b38f559-resize680383.jpg

Facebook, hesap kapanma sorununu çözmeye çalışıyor!

Facebook, hesap kapanma sorunuyla ilgili sorunun farkında olduklarını ve sorunu en kısa sürede çözmek için uğraştıklarını belirtti. Fakat sorundan kaç kişinin etkilendiğini, kapanan hesapların geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Bir Facebook kullanıcısı kapanan hesabıyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Uzun bir süredir hiçbir şey yayınlamadım veya yorum yapmadım. Bu yüzden saldırgan olarak yorumlanacak herhangi bir şey yapmış olmam pek olası değil. Üniversite yıllarımdan ve aile toplantılarımdan tüm görüntüler Facebook’ta. Artık 15 yıldan fazla içeriğe erişimim olmayacak, bu gerçekten üzücü.”

Kapanan hesaplarından mağdur olan Facebook kullanıcıları, asıl sorunun ne olduğunu bilmemek ve bir yere başvuramamak olduğunu söylediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.