Facebook, Hikayeler'e 3 yeni özellik daha geldi

Facebook, Hikayeler'e 3 yeni özellik daha geldi

Facebook, bir dizi yeni Hikaye özelliğini kullanıma sundu.

Sosyal ağ, sesli mesajlar, paylaşılan Hikayeler için bir arşiv ve Facebook Kamera'dan fotoğrafları ve videoları, yerel depolama alanını korumak için doğrudan Facebook'un sunucularına kaydetme seçeneği ekliyor.

Facebook, Hikayeler için 3 yeni özelliğini ilk olarak Hindistan'da kullanıma sundu. Sesli mesajlar, kullanıcıların Hikayelerinde seçtikleri bir resmin yanında çalınacak sesli bir mesajı kaydetmelerini sağlıyor. Bu özellik, yalnızca yazmayı istemeyenlerin yanı sıra, rahat bir klavyeye sahip olmayan kullanıcılara yardımcı olacak.

Facebook Kamera için bulut depolama alanı, sınırlı depolama alanına sahip giriş seviyesi cihazlarda yer kazanmanın bir yolu. Her iki özellik de, Facebook'un gelişmekte olan pazarlardaki kullanıcı sayısını arttıormayı hedefliyor.

Hikayeler'e, Facebook'un sahip olduğu Instagram gibi, zaman aşımına uğramış klipleri, kullanıcıların paylaştıklarını gözden geçirebilecekleri ve hatta yeniden seçtikleri takdirde yayınları tekrar paylaşabilecekleri özel bir arşiv ekleniyor. Paylaşmış olduğunuz gönderiler kaydedilecek ve istediğiniz zaman yeninden paylaşabileceksiniz.

Yeni eklemeler Hindistan'da kullanıma sunuldu. Dünyanın geri kalanına bu özelliklerin kısa bir süre sonra sunulacağı söyleniyor. 


Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.