Facebook renkli bir hal alacak

Facebook renkli bir hal alacak

Facebook, kullanıcıların renkli olarak yorum yapmasına izin verecek bir özellik için test çalışmaları yapıyor

Renkli durum güncelleme özelliğini yorumlara kadar genişletiyor. Facebook, kullanıcıların renkli olarak yorum yapmasına izin verecek bir özellik test ediyor. 

Çok renkli yayın özelliği gibi, bu, kullanıcıların yorumlarını üzerine yerleştirmek için çeşitli renk ve degradeler arasından seçim yapmasına izin veriyor. Sınırlı sayıda kullanıcıya sunulan bu özelliğin şu an için sadece mobil platformda yer aldığını da belirtelim.

Geçtiğimiz yıl sosyal paylaşım ağı, renkli durumu güncellemeleri paylaşma özelliği sağlamıştı. İlk olarak geçtiğimiz yılın Aralık ayında sunulan renkli arka planlı gönderi özelliği başta Android kullanıcılarına, daha sonra iOS kullanıcına ve son olarak da web arayüzüne getirilmişti.

Bazı yorumculara göre, Facebook'un gökkuşağı metnine yönelik temiz görünümünü sızdırmasıyla Myspace'e daha fazla benzemeye başladı.

Myspace, kullanıcıların hareketli arka planlar, ses, parlama çıkartmaları, renkleri ve daha fazlasını eklemelerine olanak tanıyarak kullanıcıların profillerini HTML kullanarak özelleştirmelerine olanak tanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.