Facebook ve Instagram'a ücretli özellikler geliyor

Facebook ve Instagram'a ücretli özellikler geliyor

Meta‘nın Facebook, Instagram ve WhatsApp’da yeni ücretli özellikler belirlemek ve oluşturmak için bir organizasyon ekip kuruyor.

Meta‘nın Facebook, Instagram ve WhatsApp’da yeni ücretli özellikler belirlemek ve oluşturmak için bir organizasyon ekip kurduğu belirtiliyor. Yeni departmanın, Meta’nın üçü de milyarlarca kullanıcıya sahip olan uygulamalarında ücretli özellikler oluşturmaya yönelik ilk ciddi adım olduğu düşünülüyor.

Meta, sosyal medya uygulamalarında kullanıcıların ödemeye istekli olacağı ve ödemekten heyecan duyacağı yeni özellikler sunmayı planlıyor. Meta’nın gelirinin neredeyse tamamı reklamlardan geliyor. Şirket uygulamalarında hâli hazırda birkaç ücretli özellik sunuyor olsa da, bugüne kadar kullanıcıların ücret ödemesini bir öncelik haline getirmemişti.

meta.jpg

Yeni ücretli özelliklerin Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi platformlarda sıkça kullanılması öngörülüyor. Meta, 5 yıl içerisinde yeni ücretli özelliklerin çok daha farklı bir noktaya geleceğine inanıyor.

Meta, şu anda Facebook, WhatsApp ve Instagram‘da bazı ücretli içerikler sunuyor. Facebook’ta sanal yıldız sistemini sunan Meta, WhatsApp üzerinden müşterilerine mesaj gönderen şirketlerden de belirli bir ücret alıyor. Şirket aynı zamanda Instagram’da özel içerikler için abonelik ücreti planını ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.