Fadime Gür'den Adını Kullanan Sahte Medyumlara Dava

Fadime Gür'den Adını Kullanan Sahte Medyumlara Dava

İzmirli medyum Fadime Gür, adını kullanan sahte medyumlara karşı savaş açtı.Devlete vergi ödeyen Gür, Umre'deyken adını kullanarak dolandırıcılık yapan 3 medyum hakkında şikayetçi oldu.

Soruşturmayı yürüten savcı 3 sahte medyum hakkında dava açtı. 'Biz Fadime Gür ile ortak çalışıyoruz. Bize el verdi' yalanlarıyla çok sayıda kişiyi dolandıran N.A., M.E. ve S.Ç. isimli sahte medyumlar 3 ile 6 yıl arasında hapis istemiyle yargınacaklar.

ADALET ÖNÜNDE HESAP VERCEKLER

İzmir'de özel bankaya yatırdığı 112 milyonu bahar olup uçan 65 yaşındaki Fadime Gür’ün başı şimdi de sahte medyumlarla dertte. “Fadime Gür bize elverdi” diyen ve vatandaşları dolandıran 3 sahte medyuma karşı dolandırıcılık davası açan Fadime Gür,”Ben 35 senedir medyumluk yapıyorum. Kazandığım her kuruşun parasını vergi olarak ödüyorum. Sahte medyumlar benim adımı kullanıp çok sayıda vatandaşı dolandırmışlar. Şimdi adalet  önünde hesap verecekler” dedi.

UMRE'DEN DÖNDÜKTEN SONRA ŞOK OLDU

Umre'ye gittikten sonra oturduğu Altındağ semtinde 3 sahte medyumun adını kullanarak çok sayıda kişiyi binlerce lira dolandırdığını belirten Fadime Gür, 'Umre'den döndükten sonra bana ulaşan bazı kişiler, benim ortağım olduğunu söyledikleri kişilere gittiklerini, yüksek miktarda para ödediklerini söylediler. Ben de kendilerine kimse ile ortak olmadığımı, devletime vergi ödediğimi, bu kişilerin dolandırıcı olduklarını söyledim. Dolandırılan kişilerin gösterdikleri sahte medyumlarla ilgili suç duyurusunda bulundum. Dolandırılanlar da şikayetçi oldu. 3 Kişi hakkında dava açıldı. Adımı kullanan bu sahtekarlara kimse inanmasın. Ben İzmir'de evimde bakım yapıyorum. Bu sahtekarlar hak ettikleri cezayı alacaklar' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.