Faik Öztrak: Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder

Faik Öztrak: Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı açıklamada AKP iktidarının Suriye politikasındaki gelişmeleri "Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder" sözleriyle eleştirdi.

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, AKP iktidarının ekonomi ve dış politika hamlelerini eleştirdi. Öztrak, "Tüm söylediklerinizi yalayıp yutacaktınız madem bu kadar pisliğe ve kire neden oldunuz? Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder. Bunu Erdoğan'ın YİK üyesi Cemil Çiçek de "Siyaset adama kirlettiği testiden su içirir" diye özetlemiş" ifadelerini kullandı.

Faik Öztrak'ın açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

Tüm bu kazaların ciddiyetle soruşturulmasını ve sorumlular hakkında en ağır cezaların verilmesini istiyoruz.

Dünyanın her yerinde dış politika partiler üstüdür. Millidir. Hükümetler gelip geçer, devletlerin stratejik hedefleri bakidir. Dışişleri Bakanlığımız ehliyet ve liyakat sahibi olmaktan çıkarılmış AK Parti'nin arpalığına çevrilmiştir.

faik-oztrak-16-9-1599726510.jpg

SURİYE POLİTİKALARI

Tüm söylediklerinizi yalayıp yutacaktınız madem bu kadar pisliğe ve kire neden oldunuz? Siyasette kuraldır, kirleten bedelini öder. Bunu Erdoğan'ın YİK üyesi Cemil Çiçek de "Siyaset adama kirlettiği testiden su içirir" diye özetlemiş.

EKONOMİK KRİZ VE ENFLASYON

Borçlu borcunu ödememeye başlar, alacaklı alacağını tahsil edemez. Enflasyonla mücadele etmeyen, enflasyon ateşini harlayan dünya üzerinde bir tek yönetim var o da Erdoğan yönetimi. Millet yaşadığını biliyor, halini görüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.