Faik Öztrak'tan sert açıklamalar!

Faik Öztrak'tan sert açıklamalar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde basın açıklamasında bulundu.

Faik Öztrak'ın açıklamaları şöyle oldu:

Siyaset insanları mutlu etme sanatıdır. Bugün güzel ülkemizde insanlar mutsuz, memleketin her yerinden 'Yandım Allah' feryatları yükseliyor. Ülkeyi de ekonomiyi de yangın yerine çevirdi. Milletin cebini de cüzdanını da boşalttı. Milleti sofrasında bir kuruş ekmeğe muhtaç etti. Dolar çıktı akaryakıta zam yaptı, dolar düştü akaryakıta yine zam yaptı.

kapak-163509.jpg

Tek kişinin ülkeyi yönettiği bir rejim olursa zurnada peşrev olmaz. Ne çıkarsa bahtınıza... Dövizi de faizi de unutan bir tek kendisi. Londra'daki bankerlere bu hükümet mecbur kalmış. Acemi kasap ne satır bırakı ne masat dayanır. Milleti silkelediler. Merkez Bankası'nın kapısının arkasından döviz sattılar. Ekonomide basmadık düğme, mıncıklamadık yer bırakmadılar.

Kasada döviz bırakmadılar, dibini sıyırdılar. Babalardan döviz, analardan altın istediler. Şimdi sırada çocuklar var. Yakında kumbaralarını isterlerse şaşırmayın. Hesap ödeme sırası sizde. Tüm bunların hesabını sandıkta millete çatır çatır vereceksiniz. Saray'ın kibirlisi hepimiz aynı gemideyiz şarkısını söylüyor. Nasıl aynı gemideyiz? Bu nasıl aynı gemide olmak? Bunlar evlatlarının gemiciklerine milletimizi yolcu olarak bile almazlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.