Fareler ve İnsanlar Buca’da sahnelendi

Fareler ve İnsanlar Buca’da sahnelendi

John Steinbeck'in ölümsüz eseri “ Fareler ve İnsanlar” Buca’da sahnelendi.

 

John Steinbeck'in ölümsüz eseri “ Fareler ve İnsanlar” Buca’da sahnelendi. Yalnızlıklarında kaybolmuş insanların arasında var olmaya çalışan iki dostun sürükleyici hikayesini anlatan tiyatro oyunu Bucalıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Merve Sevi, Murat Makar, Murat Ilgar, Cüneyt Vural, Soner Enmutlu ve Ubeyd Ünal’ın rol aldığı  "Fareler ve İnsanlar" oyunu tiyatroseverlerden tam not aldı.

Issız bir kasaba, umudunu yitirmiş insanlar, yarını olmayan mevsimlik işçiler… Yalnızlıklarında kaybolmuş bu insanların arasında var olmaya çalışan iki dostun hikayesini aktaran, ünlü yazar John Steinbeck’in eseri “ Fareler ve İnsanlar” Bucalılar için sahnelendi.

Buca Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda sahne alan oyun Bucalılardan yoğun ilgi gördü.

Yönetmenliği ve uyarlaması Onur Atacan tarafından yapılan oyunda başarılı tiyatro sanatçıları Merve Sevi, Murat Makar, Murat Ilgar, Cüneyt Vural, Soner Enmutlu ve Ubeyd Ünal rol aldı.

George ve Lennie’nin dostluğunu, yaşadıkları kasabadan kurtulma hayal, umut ve planlarını işleyen oyun, oyuncuların muhteşem performansıyla izleyicileri büyüledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.