Fatih Terim haberi engellenen muhabir: "Namusumu temizlemek için istifa ettim"

Fatih Terim haberi engellenen muhabir: "Namusumu temizlemek için istifa ettim"

İzmir Anadolu Ajansı muhabiri İbrahim Evrim Ayral yayımlanması engellenen Fatih Terim ve damatlarıyla ilgili haberi nedeniyle istifa etti.

İzmir'in Çeşme İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Alaçatı'da geçen hafta Beşiktaş eski yöneticisi  Emin Önal'a ait Club Baba Köyiçi Çarşısı açıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu yedek üyesi ve eski Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu'ya ait  'Yüzevler Kebapçısı', Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in ortağı olduğu 'Beeves Steak House' açıldı. İki komşu restoran arasında 'duvar' ve 'fırın' tartışması çıktı.

Anadolu Ajansı muhabirinin olaya ilişkin haberini sansürlendi. İzmir Anadolu Ajansı'nda göreve başlayan İbrahim Evrim Ayral yayımlanması engellenen Fatih Terim ve damatlarıyla ilgili haberi nedeniyle istifa etti.

Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürlüğü'nde muhabir olarak görev yapan Ayral istifa gerekçesini ise facebook hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Ayral, "Bir işi namusuyla ve hakkıyla yapmayacaksan, o koltukta oturmayacaksın, gazeteciyim demeyeceksin kısaca o işi yapmayacaksın.. Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürlüğü'nde başladığım Çeşme muhabirliği görevimden az önce kendi isteğimle istifa etmiş bulunuyorum. Sebebi ise gayet basit ve net.. aşağıda okuyacağınız özel haberi yayınlamamıştır..." şeklinde istifa etme gerekçesini hakkında bilgi verdi.

Namusumu temizlemek için istifa ettim

Ayral'ın açıklamasının devamı ise şöyle: "Lütfen önce haberi okuyun.. .kızgınlıgımı, kırgınlıgımı, ne demek istediğimi sanırım daha iyi anlayacaksınız.. Dünyanın neresinde olursa olsun bu haberdir.. bu haberi yayınlamayan, yayınlayamayan da ben ajansım, gazeteyim, adamım diye gezmesin sakın.. böyle gazeteci olamaz. Haber muhabir için namustur ve ben namusumu temizlemek için istifa etmekten başka yol bulamadım. Bundan sonra bu ve benzeri özel haberleri ancak sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirsiniz...

Ustanın dediği gibi "Durursam Ölürüm.. " Mehmet Ali Birand

Fatih Terim'in yayınlanması engellettiği Anadolu Ajansının Özel röportajlı görüntülü olmasına rağmen yayınlayamadığı haber metnidir.. buyrun burdan okuyun...

Fatih Terim ve damatları hakkında darp iddiası

Eski Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları Çetin ve Bahçekapılı'nın Çeşme Alaçatı'da işlettiği restoranda kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayette bulundu. Eski Adana Demirspor Kulübü Başkanı ve TFF 1. Lig'den Sorumlu Profesyonel Futbol Komitesi Üyesi Selahattin Aydoğdu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ile bir korumasının Çeşme Alaçatı'da işlettiği restorantta kendisine saldırarak darp ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, Alaçatı'daki bir alışveriş merkezinde Terim'in damadı Çetin'in işlettiği mekanın yanında restorantı bulunan Aydoğdu ve Çetin arasında daha önce öğrenilmeyen bir nedenle anlaşmazlık çıktı. İddiaya göre, anlaşmazlık nedeniyle Bodrum'da bulunan Terim telefonda Aydoğdu'yla tartıştı.

Tartışmanın ardından Terim, damatları Çetin ve Bahçekapılı ile bir korumasını yanına alarak Aydoğdu'nun Çeşme Alaçatı'daki restorantına geldi.

Restorantta kısa bir sözlü tartışmanın ardından ikili arasında yumruklu kavga çıktı. Kavgaya Terim'in damatları ve restorant personeli de dahil oldu. Yaşanan arbede sonrası Terim ve beraberindekiler restorantı terk etti.

Aydoğdu, Fatih Terim ile meslekleri itibariyle eskiden beri tanıştıklarını ve birlerinde telefon numaralarının bulunduğu söyledi.

Aydoğdu, Terim'in bitişikteki işletmeyle ilgili bir sorundan dolayı kendisini sorumlu tuttuğunu ileri sürerek, "Beni Bodrum'dan aradı. Bende kendisine hocam benimle alakası yok dedim. İnanmadı sanırım 'Ben geliyorum' dedi ve akşam da geldi.

Aydoğdu, Fatih Terim'in yanında iki damadı ve tanımadığı bir kişinin bulunduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Önce atıştık. Sonra arbede oldu. Birbirimize vurduk. Sonra araya girdiler beni tuttular. Bir baktım yok. Kayboldu. Yani Fatih Terim Bodrum'dan delikanlılık yapıp buraya geliyorsa erkek gibi dövüşecekti. Kadın gibi kaçmayacaktı. Geldi ama 2 dakika sürdü. Hemen kaçtı. Kavga etmeye geliyorsan kaçmayacaksın."

Sorunla kendisinin bir alakası olmadığının altını çizen Aydoğdu, ''O da bana yumruk attı bende attım. Damadı da sandalye fırlattı. Sandalye bir persenolemize çarptı." diye konuştu. 
Aydoğdu, darp edilen personeli hastane götürdüklerini ve ardından Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis

Merkezine giderek şikayetçi olduklarını kaydetti.
Saygılarımla

İbrahim Evrim Ayral

fffffff-001.jpg

Mekanın sahibi açıklama yaptı: "Ey Fatih Terim gece 12'de adamlarınla Alacata'da mekan basıyorsun. Bastığın mekandan da koşa koşa kaçıyorsun. Buradayız, umarız adalet isminin altında ezilmezsin"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.