Fenerbahçe SK İzmir Şubesi Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı

Fenerbahçe SK İzmir Şubesi Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı

Fenerbahçe SK İzmir Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Gününü coşkulu bir balo ile kutladı.

 

19 Temmuz Çarşamba günü Bayraklı İzmir Arena’da gerçekleşen baloya Asbaşkanımız ve Fenerbahçe Doğuş Basketbol Şube Sorumlumuz Ozan Balaban, Yönetim Kurulu Danışmanımız Vedat Olcay, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Onur Dinç, İzmir Vali Yardımcılarından Cumhur Güven Taşbaşı ve İzmir Şube Yönetim Kurulu üyelerimizin yanı sıra birçok üye ve taraftar katıldı.

Hedef 1 Milyon Üye Projesi kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi üyesi olanların rozetlerinin takıldığı baloda, Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın imzaladığı 5 adet basketbol formasının hediye edildiği bir çekiliş gerçekleşti.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol takımımızın bu yıl kazandığı THY Euroleague 2017 Kupasının da geldiği balomuzda, gece boyunca canlı müzik yapan Aegean Band’ın keyifli müzikleri eşliğinde eğlenen konuklarımız gecenin ilerleyen saatlerinde Samba Oryantal Şov Grubunun renkli gösterisiyle coştu. Gecenin sonunda İzmir Marşını söyleyerek anlamlı bir kapanış gerçekleştiren katılımcılar, bir Dünya Fenerbahçeliler Gününü de geride bırakarak balo mekânından memnun bir şekilde ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.