Fenerbahçe Spor Kulübü'nden 'Doğuş Grubu' Açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden 'Doğuş Grubu' Açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübüne dair yöneltilen, Doğuş Grubu'nun Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'na sponsor olacağı iddiası asılsız çıktı. Kulübün basketbol sorumlusu Ozan Balaban, Doğuş Grubu'nun sarı-lacivert takımın basketbol erkek takımına sponsor olacağı söylentisini yalanladı.

Dün internet gazetelerinde yer alan Darüşşafaka'nın Fenerbahçe ile birleşeceği iddia edilmiş, iddia bununla da kalmayarak, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile olan arkadaşlıkları öne sürülerek, iki ismin futboldaki birlikteliklerini basketbola taşıyacağı savunulmuştu. Hatta ikilinin bir süredir görüştüğü de iddialara katılmış, Fenerbahçe'nin gelecek yıl Doğuş ile devam edeceği söylenilmişti.

Sponsorsuz olan Fenerbahçe Erkekler Basketbol Takımı'nın Doğuş Grubu sponsporluğu alarak, bütçesini yükselteceği ve Euroleague'de önemli bir takım olacağı iddiaları dün Doğuş Grubu tarafından yalanlanmıştı. Grup tarafından gelen yalanlamada birleşme ve sponsorluk haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtilmişti.

Bugün sabah erken saatlerde bir yalanlama da birleşmenin yapılacağı iddia edilen Fenerbahçe'den geldi. Hürriyet gazetesine konuşan Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban; "Bu haberler çıktığında hem şaşırdık hem de üzüldük. Ferit Şahenk çok iyi bir Fenerbahçeli. Başkanımızın da yakın dostu. Ne zaman istersek her zaman yanımızda. Fenerbahçe ve Doğuş arasında ne bir resmi görüşme ne de anlaşma yok. Bununla birlikte Darüşafaka Lige çok büyük bir renk getirdi. Aramızdaki maçlar büyük rekabete sahne oluyor. Oynadıkları maçlar keyif veriyor. Lig için Doğuş grubunun kattığı bu renk ortadayken böyle bir anlaşmanın olmadığını söylemeye bile gerek yok. Final Four’u aldığımız gün böyle bir haberin çıkmasını açıkçası manidar buluyorum." şeklinde konuşarak gündeme düşen iddiaları yalanladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.