Fenerbahçe taraftarına tribün yasağı!

Fenerbahçe taraftarına tribün yasağı!

Kayseri İl Güvenlik Kurulu’nun kararına göre 4 Mart 2023’te oynanacak Kayserispor – Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak.

Maraş merkezli depremlerin ardından, afet bölgelerindeki yetersizlik tepkilerin odağında. Fenerbahçe ile Konyaspor maçında sarı lacivertli tribünden “hükümet istifa” sesleri yükseldi. Bu anlar sosyal medyada paylaşılırken kulüpler de bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada sorun siyasetten uzak olduğu savunuldu ve “Spor kulüpleri siyasi kurumlar olmadıkları gibi siyasi tartışmaların parçası da değildir” denildi.

fenerbahce-tribun-680x365-c.jpg

Bu açıklamaya taraftarlardan tepkiler geldi ve daha önceki karşılaşmalarda hükümet lehine atılan sloganlar hatırlatıldı. Öte yandan siyah beyazlı taraftarlar da Beşiktaş-Antalyaspor maçında ‘hükümet istifa’ dedi. Bu gelişmeler sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu ve bugünkü partisinin grup toplantısında soruşturma çağrısı yaptı.

4 Mart’ta oynanacak Kayserispor – Fenerbahçe maçı için de yeni bir karar alındı. Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararıyla Fenerbahçe taraftarı alınmayacak.

Passolig’ten yapılan açıklamada, “Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince son 20 gün içerisinde Fenerbahçe logolu Passolig kartını iptal eden kişiler, ev sahibi tribünlerden bilet/transfer alamayacaklar. Öte yandan Kayserispor biletleri, Fenerbahçe logolu Passolig Kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecek” ifadeleri yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.