Fenerbahçe:2 Göztepe:1

Fenerbahçe:2 Göztepe:1

Süper Lig'in 18.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Göztepe karşılaştı

51 ' Fenerbahçe atağında Giuliano sağ kanattan ortasını yaptı. Son anda savunmada Selçuk topa ayak koydu ve tehlikeyi önledi.

46 ' İkinci yarıya konuk ekip Göztepe başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Sarı Kart 43 ' Göztepe'de Kadu, Mehmet Topal'a yaptığı müdahale sonrasında sarı kartı gördü. Sarı Kart - Kadu

35 ' Sol kanattan gelişen Göztepe atağında ceza alanı içine yapılan ortaya röveşata denemesi yapan Jahovic'in vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.

Pozisyon 31 ' Göztepe atağında Tayfur sağ kanattan etkili bir orta yaptı. Ceza alanı içinde Gouffran yükseldi ancak dokunamadı.

Pozisyon 25 ' Fenerbahçe atağında ceza alanı içinde topla buluşan Fernandao kontrolü sonrasında bekletmeden topu kaleye yolladı ancak savunma ayak koydu.

22 ' Bu kez Göztepe etkili geldi! Gouffran ceza alanı içinde çizgiye kadar indi. Fransız futbolcu kale önüne ortasını yapmak istedi ancak savunmada Neustadter'den krtik bir müdahale geldi.

Pozisyon 18 ' Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaştı. Josef'in pasında Göztepe savunmasının arkasına sarkan Fernandao'dan zayıf bir vuruş geldi.

15 ' Fenerbahçe, Fernandao'nun kafa golüyle 1-0 öne geçti! Kullanılan köşe vuruşunda çok iyi yükselen Fernandao darbeli bir vuruşla kaleci Beto'yu avladı. Gol - Fernandão

Pozisyon 9 ' Fenerbahçe bu kez sağ kanattan geldi. İsla'nın ortasında Göztepe savunması dikkatli.

Pozisyon 8 ' Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı'nın yerden sert ortasına Dirar yetişemedi.

Pozisyon 2 ' Fenerbahçe maça çok tehlikeli bir pozisyonla başladı! Bir anda kaleci Beto ile karşı karşıya kalan Giuliano'nun vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü.

Maç Başladı 1 ' Kadıköy'de maça Fenerbahçe başladı.

Fenerbahçe Göztepe maçı canlı izleme bilgileriyle bu akşam oynanacak olan karşılaşayı HD kalitede canlı izleyebilirsiniz. Süper Lig’de zirve yarışı içerisinde olan iki rakibin mücadele edeceği maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Göztepe'yi ağırlıyor. Ligde oynadığı son 17 karşılaşmada 9 galibiyet,6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 33 puanla 3.sırada yer alan Fenerbahçe, son 17 haftada 9 galibiyet,3 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 30 puan ile 6.sırada bulunan Göztepe ile karşılaşacak. Bu akşam 19.00’da Umut Öztürk'ün yöneteceği karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca bu kritik mücadeleyi maç başlar başlamaz bu haberimiz üzerinden canlı anlatım olarak takip edebilecek ve mücadelenin sonlanması ile beraber de geniş özet ve gollere ulaşabileceksiniz. İşte Fenerbahçe Göztepe maçı ile ilgili iki takım hakkında tüm bilgiler ve maçı canlı izleme imkanı...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.