Fenerbahçe'nin Yeni Hocasını Açıkladı

Fenerbahçe'nin Yeni Hocasını Açıkladı

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat'ın yerine takımın başına geçecek hocayı açıkladı.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2-0 geriye düştüğü ve 3-2 kazandığı Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendirdi.


Dilmen ayrıca Advocaat'ın yerine takımın başına geçecek hocayı açıkladı.

"Advocaat geldi sezon sonu ne olursa olsun ayrılıyorum demek. Fenerbahçe Kulübü buna dünden razı olmuş gibi duruyor. Advocaat seneye yok. Şekip Mosturoğlu açıklamıştı 1 yıl sözleşme teklif ettik. Advocaat ile yola devam edilmeyecek" diyen Dilmen "Kaç tane futbolcu varsa bundan haberleri vardır. Buna biz cevap vermeyelim. Ben tahmin ediyorum gitti. Ona inanmayan teknik direktörden kötü değildir. Şimdi ispat zamanı... Real Madrid falan beklemiyordur buradaki oyuncuları. Advocaat kötü bir adam değil. Hayata bakış açısı bize farklı gelebilir ama 10'da 10 yapsa da ben yokum diyor" ifadelerini kullandı.
Dilmen Fenerbahçe'nin başına geçecek yeni isim hakkında şunları söyledi:

"Benim param var pulum var diyor. Büyük bir takım çalıştırmak istiyorum diyordu çalıştırdı. Emeklilik 4 Haziran'a kadar idare edecek artık. Oyuncu grubu da mental olarak işlerini iyi yapıyorlar. Camiaya yakışmıyor, iyi oynamıyorlar tamam ama mücadele ediyorlar. Fenerbahçe'nin yeni hocası Aykut Kocaman olur..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.