Fenerbahçe'ye iki dev sponsor: 'Yoğurdun Steve Jobs'u'

Fenerbahçe'ye iki dev sponsor: 'Yoğurdun Steve Jobs'u'

Fenerbahçe'ye dünyanın iki büyük firmasıyla iş birliği yapmaya hazırlanıyor. Amerika’nın 1 numaralı yoğurt markası Chobani futbol takımının, Ali Koç’un başında olduğu Arçelik erkek basket takımının forma göğüs sponsoru oluyor.

Başkanlık seçimini kazandıktan sonra yaptığı açıklamada kulübün mali yapısını düzeltme sözü veren başkan Ali Koç, kolları sıvadı. Haziran başından bu yana finansal durumu inceleyen sarı-lacivertli yöneticiler, kulübün maddi olarak rahatlaması adına sponsorluk çalışmalarına hız verdi.

Vatan Gazetesi’nde yer alan habere göre; Ali Koç'un koltuğu devralması dünya çapında ses getirirken, sponsor olmak isteyen firmaların teklifleri netleşmeye başladı.

Bu kapsamda futbol takımının sponsorluğu için gelen teklifler içerinde en dikkat çekeni Amerika'da ‘yoğurdun Steve Jobs'u' olarak ünlenen iş adamı Hamdi Ulukaya'nın markası Chobani oldu.

11 yılda Amerika'nın lider yoğurt firması olarak gösterilen Chobani, için girişimler hız kazandı. F.Bahçe'nin uzun soluklu bir anlaşma yapma isteğiyle birlikte firmanın dünyaya açılma projesinin yakın zamanda açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BAŞKAN DESTEĞİ

Sarı -lacivertlilere bir müjde de Avrupa'nın en gözde takımlarından biri olan Fenerbahçe Doğuş için geldi.

Son yıllarda Euroleague'de gösterdiği performansla göğsümüzü kabartan Obradovic'in öğrencileri, başkan Ali Koç'un başında olduğu Arçelik'le iş birliği yapacak.

Avrupa'nın en çok satış yapan markalarından biri olan Arçelik, erkek basketbol takımının forma göğüs sponsoru olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.