Fidanlarla Çınarların Buluşması

Fidanlarla Çınarların Buluşması

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Özel Çalışma Modülleri (ÖÇM) Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında; Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri emekli öğretim üyeleriyle bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Özel Çalışma Modülleri (ÖÇM) Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında; Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri emekli öğretim üyeleriyle bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide öğretim üyeleri genç hekim adaylarının sorularını deneyimlerini anlatarak yanıtladılar.

DEÜ Tıp Fakültesi Derslikler Grubu’nda iki nesli bir araya getiren söyleşi, DEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Dicle, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yeşim Tunçok, ÖÇM sorumlu öğretim üyesi Prof. Dr. Leyla İyilikçi ile Doç. Dr. Volkan Hancı’nın katılımı ve Emekli Öğretim Üyeleriyle İletişim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüray İşlekel’in moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Söyleşiye katılan emekli öğretim üyeleri; Prof. Dr. Ayşen Baykara, Prof. Dr. Osman Karaoğlan, Prof. Dr. Emek Özen, Prof. Dr. Kerim Ceryan, Prof. Dr. Mehmet Ergin, Prof. Dr. Mehmet ve Zeliha Tunca, Prof. Dr. Sedat Tolgay öğrencilere öncelikle insan olmayı ve hekim olduklarında insana dokunmayı unutmamayı tavsiye ederken anılarını da paylaştılar. DEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Dicle, bu buluşmanın çok anlamlı ve heyecan verici olduğunu söyledi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.