FİFA 18 ne zaman çıkacak? İşte yanıtı...

FİFA 18 ne zaman çıkacak? İşte yanıtı...

İşte, merakla beklenen oyunla ilgili detaylar

FİFA 18 için beklenen tarih nihayet verildi. Özellikle futbol oyunu tutkunlarının her yıl olduğu gibi bu yıl da merakla beklediği FİFA 18, konsol ve bilgisayarlarda yerini alacak. Ronaldo'nun tanıtım yüzü olduğu oyunda, geliştirilmiş grafik motoru ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Peki, FİFA 18 ne zaman çıkacak? İşte, o tarih ve oyunla ilgili bazı detaylar...
 
FİFA 18 NE ZAMAN ÇIKACAK?
 
EA Sports tarafından geliştirilen FİFA 18, tanıtım videolarında yer alan bilgilere göre 29 Eylül 2017'de oyunseverlerle buluşacak. EA Sports'un bu tarihi belirlemesinde, en büyük rakibi Konami'nin PES 2018 için belirlediği tarihin etkili olduğu konuşuluyor. Konami, PES 2018'i 14 Eylül tarihinde piyasaya çıkartacağını duyurmuştu.
 
OYUNUN ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?
 
FİFA 18'in, serinin önceki oyununa nazaran daha gerçekçi görüntülere sahne olacağı belirtiliyor. Geçtiğimiz oyunda olduğu gibi Frosbite Engine tarafından üstlenilen oyun motoru, serinin bu yılki sürümünde de etkisini hissettirecek. Oyunun oynanışındaki değişiklik ise bir diğer yenilik olarak nitelendiriliyor.
 
Belki de oyuncuların en çok merak ettiği konulardan birisi olan FİFA 18 Ultimate Team modu için ise sorunların çözümlenmesi bekleniyor. Oyunun bir önceki sürümünde yaşanan gecikme problemlerinin düzeleceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.