Fikret Orman'dan Sert Açıklama!

Fikret Orman'dan Sert Açıklama!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün akşam Antalya'da davetli olduğu törende yaşadıkları hakkında basına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Eto'o konusuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Eto'o'nun Beşiktaş'a gelmek istediğini söyleyen Fikret Orman "Eto'o transferinde bir şeye açıklık getireyim. Bizden Eto'o'ya bir talep olmadı. Kendisi bize geldi. Antalyaspor, Eto'o'yu bırakmak istemiyorsa saygı duyarız. Biz Eto'o için ölüp bitmiyoruz." diye konuştu.
 
Antalyaspor tesislerinin açılış töreninde yaşananlar ilgili de konuşan Fikret Orman, "Çocukça şeyler bunlar, biz 15-16 yaşlarında bıraktık. Oraya hocamızla gittik biz, yapılan yanlış. Biz zaten ısrarcı olmadığımızı söyledik. Başakşehir 'Biz de teklif yaptık' dedi, Trabzon teklif yaptı. Sadece biz mi istedik?" dedi. 
 
Fikre Orman, yaşananlar için üzgün olduğunu söylerken "Transfer düzgün şekilde yapılır. Adamlık böyledir. Bunların üst aklı var. Şahsen böyle bir şey ile muhattap olduğumuz için üzüldüm. Ama bunu Antalyaspor'a mal etmem." şeklinde konuştu.
 
Antalyaspor'la oynanacak olan hazırlık maçının iptal edilmeyeceğini açıklayan Fikret Orman "Bize bu yapıldı, biz de böyle yapalım diye kâle alınacak bir şey değil. Yapanlar da kâle alacağım kişiler değil" ifadelerini kullandı.
Başkan, Mitroviç'e sahip çıktı

Mitrovic transferi hakkında da konuşan Başkan Orman, "Mitrovic daha gelmeden yıpratmaya çalışıyorlar. Beşiktaş şampiyon olunca çok büyük bir oyuncu olduğunu herkes görecek" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.