“Firmalar çalışanlarıyla değer kazanır”

“Firmalar çalışanlarıyla değer kazanır”

Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi eski öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Suavi Tuncay, firmaların ancak çalışanlarıyla değer kazanabileceğini belirtti.

Çalışanların sürekli kendilerini geliştirmesini, firmaların da çalışanlara yaptığı emek ve sermaye yatırımlarının olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti.


Emekli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Suavi Tuncay, İzmir’in önde gelen firmalarından Can Kardeşler Kuruyemiş’e konuk oldu. Can Kardeşler Kuruyemiş yönetici ve çalışanlarına etkili iletişim ve işletme konularında bilgi ve tecrübelerini aktaran Yrd. Doç. Dr. Tuncay, etkili bir personel olabilmenin birinci koşulunu yenilikleri takip etmeden geçtiğinin altını çizdi.


İzmir’de sektöründe ilk kalan firmalardan olan Can Kardeşler Kuruyemiş emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Ulusal marka olma yolunda altyapı hazırlıklarını sürdüren Can Kardeşler Kuruyemiş, sektörel tecrübelerini bilimsel metotlarla tamamlama adına eğitim programları düzenliyor. 40 yıl önce temelleri atılan Can Kardeşler Kuruyemiş, 25 satış noktasıyla İzmirlilerin değişmeyen adresleri arasında geliyor. Kuruyemiş çeşitlerinin yanı sıra lokum, kuru meyve, baharat çeşitleri, çikolata ürünleri, kahve ve draje çeşitleriyle yaklaşık 650 farklı ürünü İzmirlilerin beğenisine sunan Can Kardeşler Kuruyemiş, hem ürün yelpazesini geliştirme hem de ulusal bir marka olma yolunda ilerliyor. Celal Bayar Üniversitesi’nin 23 numune üzerinden yaptığı araştırmada en güvenilir, en iyi marka seçtiği Can Kardeşler Kuruyemiş, sektörel tecrübelerini bilimsel yöntemlerle de destekleyerek tam donanımlı bir ekip oluşturma gayreti içerisinde. Personele yönelik kurum içi eğitimlerini sürekli güncelleyen firma, uzman akademisyenleri misafir ederek satış pazarlama, iletişim, işletme, psikoloji gibi konularda da eğitim programları sağlıyor.


Can Kardeşler Kuruyemiş’in son konuğu EÜ İletişim Fakültesi eski öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Suavi Tuncay oldu. Yrd. Doç. Dr. Tuncay, Can Kardeşler Kuruyemiş yönetici ve çalışanlarına etkili iletişim ve işletme konularında bilgi ve tecrübelerini aktardı. Firmaların ancak çalışanlarıyla değer kazanabileceğine dikkat çeken Yrd. Doç. Dr. Tuncay, personele yapılan emek ve sermaye yatırımının mutlaka olumlu sonuçlarının olacağını belirtti. Çalışanlara da sürekli kendilerini geliştirme ve yenilikleri takip etme tavsiyesinde bulunan Yrd. Doç. Dr. Tuncay; “İyi niyetle, özverili bir şekilde severek yapılan işlerin sonunda başarının ve çalışanı mutlu edecek gelişmelerin yaşandığına birçok kez şahit oldum” diye konuştu.


Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden eğitim programının sonunda Yrd. Doç. Dr. Tuncay ile Can Kardeşler Kuruyemiş yönetici ve personeli günün anısına fotoğraf çekindi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.