Flaş gelişme! Fenerbahçe'den Tayfun Korkut'a mesaj!

Flaş gelişme! Fenerbahçe'den Tayfun Korkut'a mesaj!

Fenerbahçe'de yerli teknik direktörde karar kılınırsa favori isim Tayfun Korkut. 44 yaşındaki hocaya "Bekle"mesajı gönderildi.

Fenerbahçe'de Cocu'nun yerine Lourent Blanc ismi ağırlık kazanırken, Fransız hocanın yanıtı bekleniyor. Yönetim, bir yandan da yerli alternatifleri müzakere ediyor. Tayfun Korkut, Türk hocaların favori ismi. Son olarak Stuttgart'ı çalıştıran ve şu anda boşta olan 44 yaşındaki teknik adama, yapılan görüşmede "Bekle" mesajı gönderildiği belirlendi.

5bd9294fae298babe3a4d854.jpg

DAUM DA GÜÇLÜ SEÇENEK!

Yönetim içinden, F.Bahçe'yi 2 kez şampiyon yapan Christoph Daum ismine sıcak bakan yönetici sayısı da fazla.  Türkiye'yi iyi tanıması avantaj olarak görülen Alman çalıştırıcı, güçlü bir seçenek olarak masada.  Leonardo Jardim, Zico-Alex, Roberto Carlos da listede ön sıralarda yer alan diğer teknik adamlar.

5bd92950ae298babe4c482f2.jpg

ZLATKO DALIC 'HAYIR' DEDİ

Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli'nin Cocu görevdeyken de hoca konusunda bir takım girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Comolli'nin, geçtiğimiz hafta Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic'e teklif götürdüğü ancak 52 yaşındaki Hırvat çalıştırıcının, milli takımda görevine devam etmek istediğini belirterek teklifi reddettiği belirtildi. 
 

Kaynak: Takvim
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.