FLAŞ! O İlde Patlama!

FLAŞ! O İlde Patlama!

Çok sayıda ambulans sevkedildi

Mardin’in Mazıdağı İlçesi'nde, PKK'lı teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

MARDİN'in Nusaybin ilçesindeki operasyonlara takviye olarak gidip görevlerini tamamladıkları için Diyarbakır'a dönen özel harekat polislerini taşıyan zırhlı servis otobüsüne PKK'lılar tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Karayoluna tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu ilk belirlemelere göre otobüste bulunan 2'si ağır 6 özel harekat polisi yaralandı.

Diyarbakır'dan bir süre önce Mardin'in Nusaybin ilçesine takviye olarak gönderilen ve buradaki operasyonlara katıldıktan sonra görevleri tamamlandığı için Diyarbakır'a geri dönmek için yola çıkan özel harekat polislerini taşıyan zırhlı servis otobüsüne Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Aşağıkonak köyü yakınlarında bombalı saldırı düzenlendi. Karayolundaki menfeze PKK'lılar tarafından tuzaklanan bombanın infilak ettirilmesi sonucu yaşanan patlamada ilk belirlemelere göre otobüste bulunan 2'si ağır 6 özel harekat polisi yaralandı. Diyarbakır ve Mardin'den çok sayıda ambulans ve zırhlı araç patlamanın olduğu yere sevk edildi. Durumları ağır olan 2 polis memuru ise bekletilmeden zırhlı araçla Diyarbakır'ın Çınar ilçesini gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.