FOÇA BELEDİYESPOR YENİ SEZONA ÇEŞME BELEDİYESPOR’LA BAŞLADI

FOÇA BELEDİYESPOR YENİ SEZONA ÇEŞME BELEDİYESPOR’LA BAŞLADI

İzmir Süper Amatör Ligi’ndeki mücadelesine 2017- 2018 futbol sezonunda de devam edecek olan Foça Belediyespor ilk hazırlık maçında çıktı.

Çeşme Belediyespor'u  konuk eden Foça Belediyespor, özellikle ilk yarısı çok tempolu geçen karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle konuk takım 3-0 kazandı.

Foça Nihat Hüsenay Stadı’nda oynanan karşılaşmada her iki takımda kadrosunda yer alacak ve denemekte olduğu tüm oyunculara yer verdi. Çeşme Belediyespor’un fizik olarak daha üstün ve daha hazır göründüğü maçın ilk yarısı izleyicilerin büyük zevk aldığı bir tempoda ancak golsüz geçildi. Her iki takımın kaçırdığı yüzdeyüzlük pozisyonlara rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluşmadı.

İkinci yarıda sık oyuncu değişiklikleri nedeniyle tempo biraz düştü. Çeşme Ali Osman, Hakan ve Yılmaz’la üç gol bularak dördüncü hazırlık maçını galibiyetle tamamladı. Zaman zaman yaşanan sertlikler ve hafif sakatlıklara rağmen maç sonunda oyuncu ve teknik heyetler birbirlerini kutlayıp sezon için başarı dileğinde bulundular. Çeşme Belediyespor’lular Çeşme’ye dostlukla uğurlandılar.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.