FOÇA MASTERLER ALAYBEY MASTERLER YENİFOÇADA KAPIŞTI

FOÇA MASTERLER ALAYBEY MASTERLER YENİFOÇADA KAPIŞTI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Ege Grubu’nda mücadele eden Foça Masterler takımı İzmir Ligi’nin köklü ve güçlü ekiplerinden Alaybey Masterler ile Yenifoça Sedat Avcı Sahası’nda karşılaştı.

Her iki takımın liglerinde ikinci yarıya hazırlık amacıyla yaptıkları maç bol gollü ve çekişmeli geçti. Konuk Alaybey son çeyrekte bulduğu gollerle maçı 5 -3 kazandı.

 

Foça takımı Masterler Milli Takımı niteliğindeki TMVFL Türkiye Karması’nın Samsun’daki müsabakaları için seçilen (Faruk Tarakçı, Ahmet Terzioğlu ve Raşit Güven Enhoş gibi) üç etkili oyuncusundan mahrum olarak sahaya çıktı. Muharrem Yeşilbaş, Deniz Kara ve penaltıdan Şencan Bayır’la üç gol bulan ev sahibi Foça, yedek oyuncularının tamamına yer verdiği ikinci yarıda açık oyununa Alaybey’in güzel futboluyla karşılık buldu. Alaybey biri penaltıdan, Uğur Kuru(2), Gürkan(2) ve Ahmet’in vuruşlarından Foça ağlarını beş kez havalandırdı.

 

Ezeli ve ebedi iki dost takımın maçının ardından skoru ve oyunu sahada bırakmış, sporun tadına varmış ve birbirine başarılar dileyerek uğurlayan gülen yüzler vardı.

 

Öte yandan Samsun'da hazırlık maçları amaçlı olarak bulunan ve kadrosunda Foça Masterlerden Faruk Tarakçı, Ahmet Terzioğlu ve Raşit Güven Enhoş'un'da yer aldığı Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Federasyonu Türkiye Karması takımı iki maçta iki galibiyet aldı.

 

14 Ocak 2017 Cumartesi günü Çorum Hitit Masterler ile karşılaşan ve Faruk Tarakçı'nın iki, Erkan Kanbur'un bir golü ile 3-1 kazanan karma 15 Ocak 2017 Pazar günü de Metro Samsun Veteranlar takımının karşısına çıktı. Geçen yılın gol kralı Faruk Tarakçı bu maçta da bir golle ağları havalandırdı. Diğer golünü Fatih Özel'in ayağından elde eden Türkiye Karması Samsun Veteranları'da 2 -1 'lik skorla geçti.Türkiye Karması ile Türkiye Masterler Milli Takımı'nın oluşturulması ve ülkemizi diğer ülke milli takımları ile yapılacak maçlarda temsil etmesi amaçlanıyor.

unnamed-(2)-051.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.