FOÇA VATAN KUPASI’NDA FINALI PENALTILARLA KAYBETTI 5 -3

FOÇA VATAN KUPASI’NDA FINALI PENALTILARLA KAYBETTI 5 -3

Antalya’da 7-14 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen TMVFL Türkiye Şampiyonası eleme gruplarından kaldığı Vatan Kupası maçlarında finale yükselen Foça Masterler golsüz biten karşılaşmayı penaltı atışlarıyla kaybetti.

Rakip İstanbul Bağcılar Masterler atış kaçırmadığı penaltı vuruşlarında 5-3’lük üstünlük sağlayarak kupayı kazandı.

Çeşitli olumsuzluklar yaşayarak geldiği Antalya’da organizasyondan kaynaklanan sorunlar nedeniyle de sıkıntılar yaşayan, neredeyse yedeksiz olarak çıktığı maçlardan ilk ikisini kaybettikten sonra, üst üste üç maç kazanarak alışkın olduğu finallerden birine daha adını yazdıran Foça yorgun ve sakatlarıyla son maçı golsüz tamamlamayı başardı. Ancak yorgun ayaklar penaltı atışlarında üstünlüğü sağlayamadı. İtiraz konusu bir oyuncunun son penaltısıyla maçı ve Vatan Kupası’nı 5 – 3’lük skorla İstanbul Bağcılar takımı kazandı.  Foça’nın beşinci atışına gerek kalmadı.

Uygulanmayan kurallar, takımlara bildirilmeyen statü değişiklikleri, kabul edilmeyen itirazlar, protestolu ve tartışmalı finalleriyle hatırlanacak bir şampiyona sonunda Foça Masterler 14 Mayıs 2017 Pazar akşamı ilçeye döndü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.