FOÇA YELKEN’DE YAZ HEYECANI

FOÇA YELKEN’DE YAZ HEYECANI

Foça Yelken İhtisas Kulübü üyeleri, Demokrasi Meydanı’nda açtıkları stantta, ilçede yaşayan vatandaşlara ve Foça dostlarına, ‘2017 Yaz Dönemi Çalışmaları’ hakkında bilgiler verdi.

Eğitim malzemelerinin alımına maddi katkı sağlanması amacıyla; Foça Yelken İhtisas Kulübü’ne ait tişört, bandana, anahtarlık ve benzeri ürünler ile ev yapımı börek, kurabiye ve Foça zeytinyağı satışı yapıldı.
Foça Yelken İhtisas Kulübü kermesinin ziyaretçileri arasında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da yer aldı. Başkan Demirağ, ‘27 yıllık bir geçmişe sahip olan Yelken Kulübümüz, bugüne dek pek çok başarılı çalışma yaptı ve çok başarılı sporcular yetiştirdi. Belediyemizin de katkılarıyla, ilçemizdeki yelken sporunu geliştirmek ve bu spora olan ilgiyi yaygınlaştırmak için çalıştı. Türkiye Yelken Federasyonumuzla birlikte, Belediyemizin katkılarıyla pek çok yarış düzenledi. Foça Yelken İhtisas Kulübümüz ve sporcularımız, heyecanla beklediklerini Yaz mevsimine nihayet kavuştu. Gönüllerince bir sezon geçmeleri temennisiyle, başarılar diliyorum. Çocuk ve yetişkin herkesin, Foça Yelken İhtisas Kulübümüze katılmalarını diliyorum. Her zaman, Yelken Kulübümüzün yanındayız’ dedi.
Foça Yelken İhtisas Kulübü’nün, yelken, optimist, laser ve rüzgar sörfü 2017 Yaz Kursları kayıtları başladı. E-mail: info@fyik.org, www.focayelkenihtisaskulubu.com. Foça Yelken İhtisas Kulübü’nün hediyelik ve tekstil ürünleri, kulüp binasından temin edilebilmektedir. Bilgi için Telefon numarası: 05303016575

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.