Foça’da ‘19 Mayıs’ muhteşem kutlamalara sahne oldu…

Foça’da ‘19 Mayıs’ muhteşem kutlamalara sahne oldu…

FOÇA’DA GENÇLİK RÜZGÂRI

Foça’da ‘‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’’ kutlamaları; halk oyunu gösterileri, fener alayı ve ‘Zımba’ grubunun sahne aldığı gençlik konseriyle renklendi.

Demokrasi Meydanı’nda, Zonguldak Çaycuma Belediyesi ve Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi çok beğenilen gösterilerini sundu. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, misafir halk oyunları ekibine teşekkür çiçeği sundu.

Kavala Kafe önünde başlayan Fener Alayına yüzlerce vatandaş katıldı. 19 Mayıs Bayramı coşkusunu yürekten hisseden vatandaşlar, ‘10. Yıl’ ve ‘İzmir Marşı’nı söyleyip, meşalelerle geceyi aydınlatarak Demokrasi Meydanı’na ulaştı.

Zımba grubu, hareketli şarkılarıyla Gençlik Bayramı coşkusunu doruğa taşıdı. ‘Zımba’ popüler müzik gruplarının çok sevilen şarkılarını, güçlü yorumuyla söyledi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Zımba’ grubuna teşekkür çiçeği sundu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Demokrasi Meydanı’nı dolduran vatandaşların, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Başkan Demirağ, Zımba grubu ve gençlerle birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

Zımba grubundan önce sahne alan Foça Belediyesi Pop Orkestrası’nın genç müzisyenleri, büyük alkış aldı.  Fener Alayı öncesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Foça’da düzenlenen ‘Halı Saha Futbol Turnuvası’nda dereceye giren genç sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.